Libnet.ro
UNICEF

19:45

Politele Rca

Libnet Ro
Plafonarea preturilor RCA, amanata. Cu cat s-au scumpit asigurarile in ultima saptamana

Plafonarea preturilor RCA, amanata. Cu cat s-au scumpit asigurarile in ultima saptamana

Plafonarea preturilor pentru politele RCA a fost amanata din nou de Guvern, dar in tot acest timp soferii au de suferit.

Cat vor plati romanii pentru politele RCA dupa plafonare. Amenzi de pana la 50.000 de lei pentru asiguratorii care nu respecta regula

Guvernul urmeaza sa aprobe astazi, in sedinta, proiectul de plafonare a tarifelor RCA.

Politele RCA s-au scumpit cu 10% intr-o saptamana, dupa falimentul Euroins. Cat costa asigurarea auto obligatorie

Falimentul Euroins produce deja efecte in piata. Tarifele politelor RCA au inceput sa creasca. Doar in ultima saptamana, preturile pentru asigurarea obligatorie au crescut cu aproximativ 10 la suta.

Brokerii de asigurari se opun plafonarii comisionului de distributie la un procent fix

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari UNSICAR) se opune noului proiect de HG privind stabilirea tarifelor de prima maxime pentru politele RCA, principalele motive fiind ingradirea concurentei si discriminarea distribuitorilor independenti in raport cu canalele de vanzari directe ale asiguratorilor.

Cat vor plati romanii pentru politele RCA dupa plafonare. Proiectul a ajuns pe masa Ministerului Finantelor

Schimbare majora pentru politele RCA. Preturile nu vor mai fi plafonate la nivelul lunii martie 2022, asa cum promiteau guvernantii.

Bogdan Chiritoiu, despre plafonarea preturilor RCA: Sunt milioane de clienti care trebuie sa-si schimbe politele de asigurare

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a facut declaratii despre masura plafonarii preturilor RCA.

Au fost stabilite noile tarife plafonate pentru politele RCA

ASF a adoptat astazi noua varianta a proiectului care prevede plafonarea tarifelor politelor RCA pe o perioada de sase luni.

TradeVille: Transilvania Broker, la drum fara Euroins

In contextul falimentului Euroins, este de asteptat ca Transilvania Broker sa caute solutii alternative pentru politele RCA, asa cum a facut-o dupa falimentul City Insurance, conform unui raport elaborat de Departamentul de Analiza al Tradeville.

Daniel Apostol (ASF), despre retragerea proiectului de plafonare a tarifelor RCA: Trebuie sa tinem cont de toate observatiile care au fost facute de partile interesate (VIDEO)

Daniel Apostol, purtatorul de cuvant al ASF a explicat intr-o interventie pentru B1 TV de ce a fost retras proiectul plafonarii preturilor la politele RCA. Acesta a precizat ca decizia a fost luata in urma sesizarilor si observatiilor facute de partile interesate. in perioada de pana acum, proiectul initial cu care am venit noi a fost pus in dezbatere publica. in aceasta perioada de dezbatere publica mai multe parti interesate au formulat obiectii, observatii la acest proiect. Este firesc sa il retragem acum ca sa facem o analiza a tuturor acestor observatii, sa vedem pe baza unei analize care este varianta revizuita a propunerii cu care vom merge catre colegii mei din Executiv.

ASF a retras proiectul plafonarii tarifelor RCA. Nu mai este pe ordinea de zi a Guvernului

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a retras proiectul privind plafonarea tarifelor la politele de Raspundere Civila Auto RCA). Acesta nu mai apare pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, anunta B1 TV. ASF a retras proiectul plafonarii politelor RCA Proiectul care s-a aflat in aceasta saptamana in dezbatere publica a fost criticat din mai multe parti. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) si Patronatul Industriei Asiguratorilor din Romania PIAR) au transmis ca nu sunt de acord cu proiectul care instituie o plafonare pe termen de 6 luni.

Brokerii de asigurari se opun tarifelor de prima maxime pentru politele RCA

Brokerii de asigurari se opun proiectului de HG privind stabilirea tarifelor de prima maxime pentru politele RCA, principalul motiv fiind impactul negativ major pe care viitorul act normativ il va avea asupra distributiei de asigurari, a consumatorilor si, totodata, asupra tuturor participantilor la traficul rutier.

Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a preturilor la RCA Explicatiile ASF Anuntul premierului Ciuca

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si-a retras proiectul privind plafonarea preturilor la politele de Raspundere Civila Auto RCA), dupa falimentul Euroins, a declarat Dan Carbunaru, purtatorul de cuvant al Guvernului.

Brokerii de asigurari se opun tarifelor de prima maxime pentru politele RCA

Brokerii de asigurari se opun proiectului privind stabilirea tarifelor de prima maxime pentru politele RCA, principalul motiv fiind impactul negativ major pe care viitorul act normativ il va avea asupra distributiei de asigurari, a consumatorilor si,.

Veste de ultima ora pentru soferii cu polita RCA la Euroins. S-a facut anuntul chiar acum

Este veste de ultima ora pentru soferii cu polita RCA la Euroins. S-a facut anuntul chiar acum. Ce se intampla cu soferii care au incheiat polite de asigurare RCA dupa ce compania a ramas fara autorizatie de functionare. Ce se intampla cu politele RCA de la Euroins. Cat sunt valabile Politele de asigurare emise de .

Marcel Ciolacu: Am fost unul dintre cei care au cerut plafonarea pretului politelor RCA

Marcel Ciolacu a afirmat ca a fost printre cei care au sustinut plafonarea pretului la politele RCA, dupa ce ASF a elaborat un proiect care prevede plafonarea tarifelor la nivelul lunii martie 2022 pe un interval de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Preturile RCA vor fi plafonate! Cand se pot incheia politele la preturile practicate in luna martie a anului trecut

Consiliul Concurentei si-a dat avizul pentru proiectul de Hotarare de Guvern legat de plafonarea preturilor politelor RCA. Recomandarea Consiliului este insa sa existe o limitare in ceea ce priveste costul reparatiilor.

Politele RCA Euroins expira peste 90 de zile |Directorul FGA explica ce au de facut romanii: Se adreseaza cu cerere de plata catre Fondul de Garantare

Reprezentantii Autoritatii de Supraveghere Financiara si ai Fondului de Garantare a Asiguratilor au vorbit intr-un interviu exclusiv, pentru Antena 3 CNN, cui trebuie sa se adreseze soferii care au polite RCA la Euroins.

Sfaturi de la avocat: ce trebuie sa faca soferii cu polite RCA de la Euroins in urmatoarea luna

Avocatul Adrian Cuculis a explicat la Adevarul Live pasii concreti pe care trebuie sa-i faca in urmatoarele 30 de zile clientii Euroins, compania de asigurari care si-a pierdut licenta saptamana trecuta. Cei care vor sa primeasca inapoi banii pe politele RCA trebuie sa actioneze rapid.

Politele RCA, plafonate la nivelul preturilor de la 1 martie 2022 |Avem documentul ajuns pe masa Guvernului

Avem documentul ordonantei de urgenta care se afla pe masa Guvernului, prin care ASF propune plafonarea pretului politelor RCA.

Cum s-a balbait seful ASF, Nicu Marcu, incercand sa explice cum se va asigura ca politele RCA nu se vor scumpi iar, dupa ce expira perioada de plafonare (VIDEO)

Nicu Marcu, presedintele ASF, mai mult s-a balbait incercand sa explice cum se va asigura ca politele RCA nu vor redeveni extrem de scumpe dupa ce va expira perioada de plafonare. Declaratiile au fost facute la capatul unei sedinte din Parlament in care conducerea ASF a dat explicatii despre falimentul Euroins.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1684 seconds )