Libnet.ro
UNICEF

17:46

Popovici Calificat

Libnet Ro
Popovici si Sebastian Dinu, calificati in finala de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Lima

Popovici si Sebastian Dinu, calificati in finala de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Lima

Inotatorii romani David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei de 100 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale pentru juniori de la Lima Peru), anunta Federatia Romana de Natatie.

David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei de 100 m liber la Campionatul Mondial de juniori

David Popovici s-a calificat sambata noaptea in finala probei de 100m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori, asta dupa ce a fost cel mai rapid inotator din semifinalele competitiei de la Lima Peru). in ultimul act a ajuns si Patrick Sebastian Dinu, a anuntat Federatia Romana de Natatie. David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei regina de 100m liber .

CM Natatie Juniori: David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in finala probei regina de 100m liber

David Popovici s-a calificat sambata in finala probei de 100m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori, dupa ce a fost cel mai rapid inotator din semifinalele competitiei de la Lima Peru). in ultimul act a ajuns si Patrick Sebastian Dinu.

Mondialele din Peru: Popovici si Dinu, calificati in semifinalele de 100 m liber

Inotatorul roman David Popovici s-a calificat, sambata, cu al doilea timp din serii in semifinalele probei de 100 m liber, la Campionatele Mondiale pentru juniori de la Lima Peru).

David Popovici si Patrick Sebastian Dinu, calificare in semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de juniori

David Popovici si Patrick Sebastian Dinu s-au calificat in semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de inot pentru juniori de la Lima, Peru.

CM Natatie juniori: David Popovici, calificat in semifinalele probei regina de 100m liber

David Popovici dublu campion european si mondial la seniori in vara acestui an) a reusit sambata sa se califice in semifinalele probei de 100m liber din cadrul CM Natatie rezervat juniorilor. Competitia se desfasoara la Lima, Peru.

Stafeta combinata de 4x100 m liber, cu David Popovici in componenta, s-a calificat in finala la Campionatul Mondial de inot pentru juniori

Stafeta combinata de 4x100 m liber, formata din David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Rebecca Aimee Diaconescu si Bianca-Andreea Costea, s-a calificat, joi, in finala la Campionatul Mondial de inot pentru juniori, la Lima.

CM Natatie Juniori: David Popovici, in finala cu stafeta mixta de 4x100 m liber a Romaniei

Stafeta mixta de 4x100 m liber a Romaniei, din care face parte si David Popovici, s-a calificat joi in finala din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori de la Lima Peru).

David Popovici de neoprit, rechinul natatiei mondiale face o noua figura la CM Natatie Juniori si castiga o noua medalie de aur

David Popovici nu conteneste in a uimi intreg mapamondul, obtinand aurul de la o competitie la alta, si in acelasi timp inregistrand record dupa record. Dupa ce s-a calificat in etapa finala la 200 m liber cu cel mai bun timp al serii, nu a trecut mult timp pana cand David a si obtinut medalia .

inca un succes urias pentru David Popovici. S-a calificat in finala la 200 m liber. A obtinut cel mai bun timp in serii

Succes urias pentru David Popovici! Tanarul sportiv s-a calificat acum in etapa finala la 200 m liber. El a avut cel mai bun timp al seriilor si continua sa socheze o lume intreaga cu performantele sale. Marea finala care este mult asteptata de fanii acestuia va avea loc in noaptea de miercuri spre joi. Romania .

David Popovici loveste din nou S-a calificat in finala la 200 m liber cu cel mai bun timp al seriilor

La Campionatul Mondial de inot pentru juniori de la Lima, David Popovici s-a calificat in finala la 200 m liber cu cel mai bun timp al seriilor. Romanul nostru a reusit sa obtina cel mai bun timp din serii, adica 1:49. Stefan Cozma, celalalt inotator care a concurat la 200 m liber, s-a clasat pe .

David Popovici in finala de 200 de metri liber de la Mondialele de juniori din Peru - a stabilit cel mai bun timp in calificari

Sportivul roman David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp in finala probei de 200 m liber la Campionatele Mondiale de inot pentru juniori de la Lima Peru), relateaza Agerpres.

Succes rasunator pentru David Popovici. S-a calificat in finala la 200 m liber cu cel mai bun timp al seriilor

David Popovici s-a calificat miercuri seara in finala la 200 m liber cu cel mai bun timp din serii. Finala va avea loc in noaptea de miercuri spre joi.

David Popovici, calificat cu primul timp in finala CM de natatie la 200 metri liber. Promisiune pentru un nou aur

Vedeta a Campionatellor Mondiale de natatie pentru juniori, David Popovici isi respecta blazonul. Romanul s-a calificat in finala probei de 200 metri liber, dupa ce a obtinut deja un prim aur, cu stafeta de 4x100 m.

Romania, in finala la stafeta 4100 m liber masculin, la Mondialele de natatie pentru juniori. Start de exceptie pentru David Popovici

Echipa Romaniei, formata din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Stefan Cozma si Patrick Dinu, a obtinut primul loc in seriile probei de stafeta masculin 4100 metri liber, la Campionatele Mondiale de Juniori de la Lima, si s-a calificat in finala. Aissa Claudia Prisecariu si Rebecca Aimee Diaconescu, s-au calificat in semifinalele probei de 100 de metri spate, iar Vlad Stancu in finala probei de 400 de metri liber.

Echipa Romaniei de stafeta 4x100 m liber masculin s-a calificat, cu primul timp, in finala Campionatului Mondial de inot de la Lima

Echipa Romaniei de stafeta 4x100 m liber masculin, din care face parte si David Popovici, s-a calificat in aceasta seara in finala probei la Campionatul Mondial de inot pentru juniori de la Lima, in Peru.

CM Natatie Juniori: David Popovici, in finala cu stafeta masculina de 4x100 m liber Doua romance, in semifinale la 100 m spate

Stafeta masculina de 4x100 m liber a Romaniei, din care face parte si David Popovici, s-a calificat in finala din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori de la Lima. Tot marti, Aissia Prisecariu si Rebecca Diaconescu au obtinut calificarea in semifinalele probei de 100 metri spate.

David Popovici s-a retras din finala de 400 metri liber. Care e motivatia antrenorului

Calificat cu al patrulea timp in finala de 400 metri liber, David Popovici nu va mai lua startul in cursa programata miercuri seara de la 19:53.

CE Natatie: Antrenorul lui David Popovici explica retragerea inotatorului din finala de la 400 m liber

Calificat cu al patrulea timp in finala probei de 400 m liber din cadrul CE Natatie de la Roma, David Popovici a ales sa se retraga inainte de marea finala. Decizia a fost explicata de Adrian Radulescu, antrenorul dublului campion european si mondial.

David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber. Romanul concureaza miercuri seara pentru o noua medalie la Europenele de la Roma

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber de la Campionatele Europene de Natatie si va concura miercuri seara pentru o noua medalie in competitia de la Roma. David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber de la Roma .

actualitate, 17:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1514 seconds )