Libnet.ro
UNICEF

18:31

Popovici Medalie

Libnet Ro
Tineti minte si acest nume, Bianca Costea calca pe urmele lui David Popovici si castiga o medalie de aur la Lima in proba de 50 m liber

Tineti minte si acest nume, Bianca Costea calca pe urmele lui David Popovici si castiga o medalie de aur la Lima in proba de 50 m liber

Romania se poate mandri cu performantele obtinute in cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru junior, astfel ca, inotatorii care ne-au reprezentat au obtinut opt medalii, dintre care, patru de aur, doua de argint si doua de bronz. Pe primul loc se afla David Popovici, fiind urmat de alte nume cu rezonanta din natatia romaneasca precum .

David Popovici, laudat de oficialii Federatiei Internationale de Natatie, dupa o noua medalie de aur. Ce loc a ocupat Romania la Campionatul Mondial de inot pentru juniori

David Popovici nu a avut rival la Campionatul Mondial de inot pentru juniori si a demonstrat inca o data ca este un sportiv fenomenal. Succesul din finala de 100 de metri liber i-a adus titlul cu numarul opt din aceasta vara, dar si laudele oficialilor din Federatia Internationala de Natatie. Romania a terminat pe locul .

David Popovici, medalie de aur la 100 m liber. Si Bianca Costea s-a plasat pe primul loc

Inotatorii romani David Popovici si Bianca Costea au cucerit medalii de aur, duminica, in ultima zi a Campionatelor Mondiale de juniori de la Lima Peru), in timp ce Vlad Stancu a obtinut o medalie de bronz.

Medalie de aur pentru Bianca Costea la Campionatul Mondial de juniori. Vlad Stancu a obtinut bronzul

Inotatorii romani David Popovici si Bianca Costea au cucerit medalii de aur, duminica, in ultima zi a Campionatelor Mondiale de juniori de la Lima Peru).

CM Natatie juniori: David Popovici vrea aur in proba regina de 100m liber - Alti sportivi romani spera la o medalie in ultima zi de concurs

David Popovici va inota in noaptea de duminica spre luni in proba de 100m liber din cadrul Campionatului Mondial de Natatie rezervat juniorilor. in ultima zi de intreceri de la Lima, alti sportivi romani spera la o medalie.

Unde il gaseste inceputul noului an scolar pe David Popovici, elev in clasa a XII-a

David Popovici 17 ani) participa zilele acestea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima, din Peru, acolo unde obtine medalie dupa medalie. Acesta va ajunge in tara abia pe 6 septembrie, asa ca va rata startul noului an scolar, anunta ProSport. David Popovici, din bazin in banca, la scoala .

Cu David Popovici in echipa, stafeta combinata 4100 m liber a castigat medalia de argint la CM juniori din Peru. Rezultatele zilei obtinute de sportivii romani FOTO

David Popovici a pus umarul la o noua medalie pentru Romania. Stafeta combinata 4100 m liber a terminat pe locul doi competitia de la Campionatul Mondial de inot pentru juniori. Vlad Stancu a cucerit medalia de bronz in proba de 800 m liber. David Popovici si stafeta 4100 m liber, medalie de argint la Campionatul .

CM Natatie Juniori: David Popovici, medalie de argint alaturi de stafeta mixta de 4x100 m liber a Romaniei - Ungaria, locul intai

Stafeta mixta de 4x100 m liber a Romaniei, din care face parte si David Popovici, a castigat vineri medaliile de argint in cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru Juniori de la Lima Peru).

Gestul facut de David Popovici dupa ce a cucerit o noua medalie de aur. Ce a facut sportivul imediat ce a terminat cursa

David Popovici a surprins pe toata lumea cu un gest aparte. Ce a facut sportivul imediat dupa ce a cucerit o noua medalie de aur? Tanarul a mai terminat o curs pe primul loc. Este vorba despre cea de 200 de metri liber la Mondialele de juniori gazduite de Lima. inotatorul roman a reusit sa .

David Popovici, medalia de aur la proba de 200 de metri liber a Campionatului Mondial de inot pentru juniori de la Lima

David Popovici a cucerit medalia de aurla proba de 200 m liber cu un nou record al competitiei. Sportivul a incheiat cursa cu timpul exceptional de un minut si 46 de secunde, ceea ce a insemnat un nou record pentru Campionatului Mondial de inot pentru juniori de la Lima.

David Popovici de neoprit, rechinul natatiei mondiale face o noua figura la CM Natatie Juniori si castiga o noua medalie de aur

David Popovici nu conteneste in a uimi intreg mapamondul, obtinand aurul de la o competitie la alta, si in acelasi timp inregistrand record dupa record. Dupa ce s-a calificat in etapa finala la 200 m liber cu cel mai bun timp al serii, nu a trecut mult timp pana cand David a si obtinut medalia .

David Popovici, o noua performanta uimitoare! Aur la proba de 200 m liber la CM de juniori

Dupa titlul obtinut in proba de stafeta 4x100m liber, David Popovici 17 ani) a cucerit medalia de aur si in proba de 200 de metri liber la Campionatele Mondiale de Juniori din Peru.

VIDEO CM Natatie Juniori: Senzationalul David Popovici, medalie de aur in proba de 200m liber

David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru.

David Popovici, prima reactie dupa medalia de aur de la CM de juniori din Peru. inca nu am ajuns pe cea mai mare scena. Sportivul roman, nou record mondial

David Popovici a castigat prima medalie de aur la Campionatul Mondial de juniori din Peru. A facut echipa cu Alexandru Constantinescu, Stefan Cozma si Patrick Dinu, iar baietii nostri s-au impus la 4100 m liber. Sportivul de doar 17 ani a declarat la finalul cursei ca se bucura foarte tare de aceasta experienta. David Popovici, .

David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber. Romanul concureaza miercuri seara pentru o noua medalie la Europenele de la Roma

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber de la Campionatele Europene de Natatie si va concura miercuri seara pentru o noua medalie in competitia de la Roma. David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber de la Roma .

David Popovici, sanse bune la inca o medalie europeana: A prins finala din aceasta seara, la 400 de metri liber

Ultima proba in care a concurat sportivul legitimat la CS Dinamo e si cea mai putin cunoscuta pentru el. Chiar si asa, romanul s-a descurcat destul de bine.

Popovici: Antrenorul mi-a spus sa fac o nebunie

David Popovicia explicat ce plan de actiune a avut la Roma in cursa in care a obtinut a doua medalie de aur: Nu prea aveam un timp in minte, singurul sfat pe care mi l-a dat antrenorul meu a fost &171;Fa o nebunie &187;. Cred ca ceea ce am facut este destul de nebunesc in acest moment.

David Popovici, prima reactie dupa ce a luat aurul si la 200 de metri liber: Sunt unul dintre rechini acum!

David Popovici 17 ani) a cucerit inca o medalie de aur la Europenele de inot de la Roma. El a terminat cursa de 200 de metri liber in 1:42. 97, fiind la o sutime de timpul obtinut de Michael Phelps. Dupa festivitatea de premiere, el le-a dat autografe fanilor.

David Popovici, dupa rezultatele de la Roma: Sunt unul dintre rechini acum!

David Popovici a castigat, in aceasta seara, a doua medalie de la Campionatul European de Natatie de la Roma. Dupa victorie, a facut cateva declaratii.

David Popovici, o noua medalie de aur si la proba de 200 m liber

Inotatorul roman David Popovici a cucerit medalia de aur in proba de 200 m liber, luni, la Campionatele Europene de natatie de la Roma. Popovici 17 ani), campionul mondial en titre al distantei, s-a impus in stil de mare campion, cu timpul de 1 min 42 sec 97100, nou record mondial si european de juniori, .

actualitate, 18:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )