Libnet.ro
carturesti.ro

14:30

Posta Romana, anunt care vizeaza toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile in luna decembrie

B1 TV B1 TV,
Posta Romana, anunt care vizeaza toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile in luna decembrie

Posta Romana a anuntat ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale pe luna decembrie. Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a virat integral fondurile necesare. Pensionarii isi vor primi pensiile la timp . continuă pe B1 TV

Posta Romana da asigurari ca pensiile vor veni la timp

Posta Romana da asigurari ca pensiile vor fi aduse la timp si nu vor fi intarzieri in luna decembrie. Posta Romana sustine ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale pentru luna decembrie, dupa ce a primit banii de la Casa Nationale de Pensii. Toti angajatii postali vor lucra la capacitate maxima pentru a .

Posta Romana: Pensiile si drepturile sociale aferente lunii decembrie vor fi platite la timp

Posta Romana a anuntat joi ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale aferente lunii decembrie. Si asta deoarece Casa Nationala de Pensii Publice a virat integral fondurile necesare.

Posta Romana anunta cand va plati pensiile in decembrie

Posta Romana a anuntat joi cand va plati pensiile in luna decembrie, afirmand ca va face acest lucru dupa receptionarea integrala a viramentelor bancare din partea Casei Nationale de Pensii Publice.

Trei persoane, retinute de procurorii DIICOT Ploiesti in dosarul care vizeaza angajati ai SC Rompetrol Rafinare SA

Procurorii DIICOT Ploiesti au retinut trei persoane in cazul unui dosar care vizeaza angajati ai SC Rompetrol Rafinare SA. Acestia au efectuat, in cursul zilei de miercuri, perchezitii pe raza judetelor Constanta si Prahova si a municipiului Bucuresti. Persoane retinut intr-un dosar care vizeaza angajati ai Rompetrol La inceputul anului 2018, mai multe persoane, printre .

Italia introduce noi restrictii care vizeaza persoanele nevaccinate impotriva COVID-19

Italia a decis astazi noi masuri restrictive impotriva persoanelor care refuza in continuare vaccinarea impotriva COVID-19, limitandu-le drastic accesul la o serie de servicii si facand vaccinarea obligatorie pentru categorii mai largi de angajati publici.

watchshop.ro

actualitate, 14:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )