Libnet.ro
carturesti.ro

14:30

Posta Romana da asigurari ca pensiile vor veni la timp

România Liberă România Liberă,
Posta Romana da asigurari ca pensiile vor veni la timp

Posta Romana da asigurari ca pensiile vor fi aduse la timp si nu vor fi intarzieri in luna decembrie. Posta Romana sustine ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale pentru luna decembrie, dupa ce a primit banii de la Casa Nationale de Pensii. Toti angajatii postali vor lucra la capacitate maxima pentru a . continuă pe România Liberă

Posta Romana, anunt care vizeaza toti pensionarii. Ce se intampla cu pensiile in luna decembrie

Posta Romana a anuntat ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale pe luna decembrie. Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a virat integral fondurile necesare. Pensionarii isi vor primi pensiile la timp .

Posta Romana: Pensiile si drepturile sociale aferente lunii decembrie vor fi platite la timp

Posta Romana a anuntat joi ca va distribui la timp pensiile si drepturile sociale aferente lunii decembrie. Si asta deoarece Casa Nationala de Pensii Publice a virat integral fondurile necesare.

Posta Romana anunta cand va plati pensiile in decembrie

Posta Romana a anuntat joi cand va plati pensiile in luna decembrie, afirmand ca va face acest lucru dupa receptionarea integrala a viramentelor bancare din partea Casei Nationale de Pensii Publice.

Nicolae Ciuca: Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%. Salariul minim brut va creste de la 2.550 de lei Ce a mai spus premierul desemnat despre pachetul de masuri sociale (VIDEO, GALERIE FOTO)

Pensiile vor fi indexate cu aproximativ 10%, iar salariul minim brut va creste la 2. 550 de lei, a anuntat Nicolae Ciuca, candidatul la functia de prim-ministru, marti seara, dupa ce a depus programul de guvernare .

Vilceanu: Primii bani din PNRR vor veni in decembrie. Ce se intampla cu impozitele locale

Primii bani din Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei PNRR), un avans de 3,9 miliarde de euro, vor veni in luna decembrie, a anuntat, miercuri, Dan Vilceanu, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Dan Vilceanu: Banii din PNRR vor veni in decembrie. E vorba de un avans de 3,9 miliarde de euro

Dan Vilceanu, propus pentru Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, a anuntat ca primii bani din Planul National de Redresare si Rezilienta, constand intr-un avans de 3,9 miliarde de euro, vor sosi in luna decembrie. Liberalul .

watchshop.ro

actualitate, 14:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1378 seconds )