Libnet.ro
watchshop.ro

17:30

Postul TV care apare in Romania. Este o premiera pentru tara noastra

Playtech Playtech,
Postul TV care apare in Romania. Este o premiera pentru tara noastra

In 2019 proprietarii postului tv Travel Mix primeau din partea CNA licenta de emisie pentru formatul 4K. inrt-o decizie data astazi, postul isi va schimba numele in Shop on TV HD4K, cu programe de tip teleshoping, iar licenta Travel Mix va trece in format 8K. Postul ar deveni primul care ar transmite continut exclusiv in . continuă pe Playtech

evomag.ro

Jumatate din romani spun ca Romania este pe drumul gresit

Tara noastra merge intr-o directie gresita, sustin 50% dintre respondentii Eurobarometrului publicat, la finalul saptamanii trecute, de Parlamentul European, in timp ce numai 20% considera ca directia trasata de guvernul Citu este cea buna. Frapant la aceste procente este faptul ca sondajul a fost realizat in perioada 17-25 august, cu o saptamana inaintea declansarii crizei politice de la Bucuresti prin iesirea USRPLUS de la guvernare si introducerea motiunii de cenzura impotriva guvernului Citu. Cu alte cuvinte, situatia ar putea fi, in aceste zile, mai dramatica decat aceea prezentata de Parlamentul European in urma cu trei zile si numarul romanilor care considera ca tara noastra nu se indreapta in directia corecta sa fie mult mai mare.

Joaca afara este benefica pentru copii

Beneficiile jocurilor Jocurile in aer liber ajuta la cresterea fizica, mentala si emotionala a celor tineri. Constatarea aceasta este a specialistilor care lucreaza in domeniul sanatatii copiilor. Ei recomanda ca cei mici sa se joace .

Cine sunt europarlametarii romani care au votat impotriva proiectului de rezolutie privind sanctionarea statelor care nu ar respecta drepturile LGBTIQ+, printre care si Romania

In Parlamentul European a fost initiat un proiect de rezolutie prin care se cere Comisiei Europene sa sanctioneze mai multe tari, printre care si Romania, pe motiv ca n-ar respecta drepturile membrilor din comunitatea LGBTIQ+.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )