Libnet.ro
watchshop.ro

22:00

Postul Nasul TV a primit o amenda record de la CNA - 100.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 Postul Nasul TV a primit o amenda record de la CNA - 100.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, joi, cu amenda de 100. 000 de lei postul Nasul TV pentru incalcarea dispozitiilor legislatiei audiovizuale referitoare la vaccinarea impotriva Covid-19. continuă pe Hotnews

CNA a amendat postul Nasul TV cu 100.000 de lei pentru promovarea conspiratiilor privind pandemia

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat postul de televiziune Nasul TV, joi, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru emisiuni de stiri si dezbateri in cadrul carora au fost abordate teme legate de pandemia de Covid-19 si vaccinare.

Amenda record pentru o televiziune din Romania. CNA a taxat-o cu 100.000 de lei

S-a dat o amenda record pentru o televiziune din Romania. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a dat azi o amenda de nu mai putin de 100. 000 de lei unei televiziuni din Romania. Motivul acestei amenzi uriase acordate de CNA a fost incalcarea dispozitiilor legislatiei audiovizuale in ce priveste vaccinarea impotriva coronavirusului. Amenda este una record, .

carturesti.ro

actualitate, 22:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1648 seconds )