Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Potop de ploi in 10 judete. Meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea

Adevărul Adevărul,
Potop de ploi in 10 judete. Meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea

Meteorologii anunta vreme de cosmar. Zece judete, printre care si Calarasi, se afla sub cord portocaliu de ploi abundente pana sambata dupa-amiaza. Ploi insemnate cantitativ se vor semnala in mai multe regiuni ale tarii, fiind emis un cod galben. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Cod portocaliu de ploi abundente si frig in Bucuresti si alte 10 judete

Meteorologii anunta, joi, ploi insemnate cantitativ in mai multe regiuni ale tarii, fiind emis un cod galben, valabil pana sambata dupa-amiaza. La munte se vor inregistra ninsori. De asemenea, a fost emis cod portocaliu in zece judete si in municipiul Bucuresti.

Alerta meteo 14 octombrie 2021. Cod portocaliu de ploi puternice in Bucuresti si 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod galben si portocaliu de ploi puternice in mai multe judete. Bucurestiul si 10 judete vor fi, de joi pana sambata, sub alerta Cod portocaliu de averse.

Ploi abundente in urmatoarele doua zile. Oltul, sub Cod Portocaliu

Doua avertizari meteo Cod Galben si Cod Portocaliu vor intra in vigoare in cursul zilei de astazi, 14 octombrie 2021, fiind afectate judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului.

Litoralul romanesc, sub avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente

Zona litoralului va intra din seara zilei de marti, 12 octombrie, sub avertizare de Cod Portocaliu. Sunt asteptate ploi abundentesi acumulari de apa ce depasesc 50-70 de litrimetru patrat.

MAE, avertizare de calatorie pentru Bulgaria. Cod portocaliu si galben de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria. Sunt anuntate ploi abundente in mai multe zone.

Atentionare de calatorie in Bulgaria: Cod portocaliu si galben de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, in perioada 12 13 .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )