Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Pozele tale de pe iPhone, in vizorul Apple, din nou: ce vrea sa le mai faca acum

Playtech Playtech,
Pozele tale de pe iPhone, in vizorul Apple, din nou: ce vrea sa le mai faca acum

Apple se joaca destul de mult cu nervii utilizatorilor de iPhone, pentru asa numite scopuri nobile. Dupa ce a anuntat ca va scana fotografiile din iCloud pentru a identifica pornografia cu. continuă pe Playtech

Verdictul Wall Street-ului: economia americana este din nou in plina expansiune

Un val de date economice pozitive a facut ca JPMorgan si Morgan Stanley sa-si creasca prognozele pentru trimestrul al patrulea Economia americana este din nou in plina expansiune, reiese din ultimele estimari facute de doua mari banci de pe Wall Street, in urma datelor publicate la mijlocul acestei saptamani, ce au adus in mare parte vesti bune pentru Statele Unite, dupa cum se arata intr-un articol aparut in Business Insider.

Tichetele de vacanta, emise din nou, de la inceputul anului 2022, anunta Daniel Cadariu

Tichetele de vacanta vor fi emise din nou, in anul 2022, si vor functiona pentru salariatii din sectorul bugetar, dar si pentru cei din mediul privat, a declarat, miercuri seara, ministrul propus pentru Antreprenoriat si Turism, Daniel Cadariu.

Daniel Cadariu: Pentru anul 2022 vor fi emise din nou tichetele de vacanta pentru lucratorii din sectorul bugetar, dar vor functiona si pentru cei din mediul privat

Daniel Cadariu, ministrul propus al Economiei si Turismului, a anuntat ca tichetele de vacanta vor fi emise din nou, in anul 2022, si ca acestea vor functiona atat pentru salariatii din sectorul bugetar, cat si .

OMS: Sentiment fals de securitate in jurul vaccinurilor, in timp ce Europa este din nou epicentrul COVID-19

Europa este din nou epicentrul COVID-19 pe fondul unui fals sentiment de securitate cu privire la protectia oferita de vaccinuri si nicio tara nu este scutita de probleme , a declarat astazi directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.

NASA a amanat din nou lansarea telescopului spatial James Webb dupa un incident subit

NASA a amanat din nou lansarea telescopului spatial James Webb, succesorul faimosului Hubble, dupa aparitia subita a unei noi probleme tehnice, anunta cnet.

Lucian Croitoru: Preturi si productie- va fi din nou stagflatie ca in anii 1970?

Crestererile pretului la gaze si ale inflatiei din ultima perioada reamintesc de unele evolutii din anii 1970. Atunci, reducerea ofertei de petrol impusa de OPEC in 1973 si revolutia din Iran din februarie 1979 au fost urmate de cresteri ale preturilor petrolului ce s-au reflectat concomitent in reducerea productiei si in cresterea inflatiei. Pentru prima data intr-o lunga perioada de timp, inflatia si ratele somajului cresteau in acelasi timp, scrie Lucian Croitoru pe blogul personal. Fenomenul a fost botezat stagflatie. Va face cresterea din prezent a pretului la gaze sa avem din nou stagflatie? Si cum ar trebui sa procedam de data aceasta?.

WhatsApp se transforma, din nou, iar acum nu vorbim de versiunea pentru telefoane

WhatsApp se apropie din ce in ce mai mult de Facebook Messenger, din prisma functionalitatii. Asta inseamna ca incepe sa functioneze independent de telefonul mobil, iar primii pasii in.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,173 seconds )