Libnet.ro
watchshop.ro

14:00

Predare de stafeta la Ministerul Sanatatii. Cseke Attila: Sunt sigur ca Alexandru Rafila va fi eficient Vom ajuta cu tot ce putem pe partea de constructii si reabilitari de infrastructura sanitara

B1 TV B1 TV,
Predare de stafeta la Ministerul Sanatatii. Cseke Attila: Sunt sigur ca Alexandru Rafila va fi eficient Vom ajuta cu tot ce putem pe partea de constructii si reabilitari de infrastructura sanitara

Cseke Attila, cel care a asigurat conducerea interimara a Ministerului Sanatatii, i-a predat stafeta lui Alexandru Rafila, investit in functia plina, si spune ca social-democratul va fi un ministru eficient. Cseke Attila da asigurari . continuă pe B1 TV

Autoritatile se pregatesc pentru valul 5. Cseke Attila: Spitalele au 10 zile sa decida daca vor trata pacienti exclusiv COVID

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat ca spitalele au 10 zile la dispozitie sa se hotarasca daca vor trata sau nu pacienti exclusiv COVID-19. De asemenea, acesta a precizat ca este important sa incepem pregatirea pentru valul 5.

Cseke Attila: La rata de vaccinare pe care o avem, valul 5 COVID va veni sigur in Romania. Sistemul medical si societatea trebuie sa se pregateasca

Cseke Attila, ministrul Sanatatii, a declarat ca Romania se va confrunta si cu valul 5 al pandemiei de coronavirus, din cauza ratei scazute de vaccinare. Cseke Attila, avertisment privind valul 5 COVID Chiar .

Cseke Attila, Tanczos Barna si Eduard Novak raman la sefia ministerelor UDMR si in guvernul cu PSD si PNL

Cseke Attila, Tanczos Barna si Eduard Novak vor pastra ministerele alocate UDMR si in viitorul Guvern, a decis Consiliul Permanente al formatiunii. Este vorba despre Dezvoltare, Mediu si Sport, portofolii pentru care cei trei asigura .

Alexandru Rafila vrea ca deciziile in pandemie sa fie luate de Ministerul Sanatatii, care lucreaza ca o anexa a unei structuri, dar nu a discutat cu Raed Arafat, motivand ca acesta este plecat din tara

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, la audierea in Comisia de Sanatate din Parlament, ca masurile de sanatate publica trebuie luate de Ministerul Sanatatii si de institutiile din subordine, subliniind ca nu putem sa lucram ca o anexa a unei structuri, aluzie la Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si Raed Arafat. intrebat insa daca a discutat cu Raed Arafat despre acest lucru, Rafila spune ca nu, motivand ca seful DSU este plecat din tara. Ministerul Sanatatii a fost exclus aproape complet, anul acesta, in mandatele de ministri ale lui Vlad Voiculescu si Ioanei Mihaila, din deciziile privind restrictiie impuse in diverse perioade ale pandemiei.

Rafila, atac la DSU: Domnul doctor Arafat este un foarte bun profesionist, dar politica de sanatate o face Ministerul Sanatatii

Deputatul PSD Alexandru Rafila, propus pentru functia de ministru al Sanatatii, a declarat miercuri ca Raed Arafat este un bun profesionist, insa a atras atentia ca politica de sanatate o face Ministerul Sanatatii si activitatile legate de pandemie nu ar mai trebui coordonate de catre o alta structura.

Alexandru Rafila (PSD) schimba strategia la Ministerul Sanatatii: Nu vor mai exista decizii autoritare. Transparenta, necesara pentru recastigarea increderii in autoritati (VIDEO)

Alexandru Rafila a oferit prima declaratie oficiala, in calitate de ministru al Sanatatii in guvernul PSD PNL UDMR, in cadrul unei conferinte de presa. Deputatul a transmis ca autoritatile isi vor schimba abordarea .

Ministerul de Finante publica proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara Ministerul Sanatatii si cel al Muncii, cei mai multi bani

Ministerul de Finante a publicat, miercuri, proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara. Printre ministerele care primesc cele mai mari sume se afla Ministerul Sanatatii 2,45 miliarde de lei) si cel al Muncii 2,19 miliarde de lei). in schimb, Ministerul Agriculturii ar urma sa piarda 2,31 miliarde de lei, iar cel al Transporturilor - 757 de milioane de lei, potrivit News. De asemenea, cheltuielile bugetului de stat anul 2021, se majoreaza, pe sold, cu suma de 5. 943,3 milioane lei.

Ministerul Sanatatii vrea sa ajungem la 10 milioane de vaccinati in trei luni

Programul de guvernare prevede o serie de masuri in domeniile acoperite de ministerele Sanatatii, Educatiei si Afacerilor Interne. in domeniul medical, documentul acopera urgenta imediata a crizei medicale si prevede.

Alexandru Rafila vrea sa reorganizeze Ministerul Sanatatii: Actuala organigrama e nefunctionala

Ministrul propus al Sanatatii, Alexandru Rafila, a anuntat, miercuri, ca are in plan reorganizarea ministerului, pentru ca actuala organigrama este nefunctionala, iar sistemul prin care lucreaza Raed Arafat trebuie schimbat.

carturesti.ro

actualitate, 14:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1718 seconds )