Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preluarea Controlului

Libnet Ro
Cum a dejucat Kievul planul de acaparare a puterii, printr-o lovitura de stat. Zelenski: Le sunt recunoscator tuturor partenerilor

Cum a dejucat Kievul planul de acaparare a puterii, printr-o lovitura de stat. Zelenski: Le sunt recunoscator tuturor partenerilor

Autoritatile ucrainene a anuntat dejucarea unei tentative de lovitura de stat orchestrata de Rusia, care ar fi avut drept scop preluarea controlului asupra parlamentului si indepartarea conducerii militare si politice, potrivit CNN.

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia. Aceasta aprobare a fost acordata in baza Regulamentului UE privind concentrarile economice, anunta un comunicat de presa transmis de Comisia Europeana la data de 12 iunie 2024. Tranzactia dintre Alpha Bank Romania si UniCredit S. p. se refera .

Comisia Europeana da unda verde achizitionarii Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia. Tranzactia se refera in principal la diverse servicii bancare si financiare din Romania, cum ar fi serviciile bancare pentru persoane fizice si juridice, serviciile de piata financiara si alte servicii financiare, mai arata comunicatul de presa al .

Comisia Europeana da unda verde achizitionarii Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia.

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea Alpha Bank Romania de catre UniCredit

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania de catre UniCredit S. p. din Italia.

Comisia Europeana a dat unda verde vanzarii Alpha Bank Romania

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind concentrarile economice, preluarea controlului exclusiv asupra Alpha Bank Romania S. de catre UniCredit S. p. din Italia.

Evolutiile pe front: Rusii revendica cucerirea unui sat in directia Ceasiv Iar, ucrainenii vorbesc despre o situatie tensionata

Rusia a revendicat duminica preluarea controlului asupra micii localitati Bohdanivka, in estul Ucrainei, unde armata sa isi accentueaza presiunea in directia Ceasiv Iar, la o zi dupa ce Camera Reprezentantilor a Congresului american a aprobat un nou ajutor pentru Kiev, ale carui trupe se afla in dificultate pe front.

Armata rusa revendica preluarea controlului asupra unui nou sat din apropiere de Bahmut

Armata rusa a sustinut sambata ca a preluat controlul asupra satului Ivanivske de langa Bahmut, in estul Ucrainei, ceea ce ar constitui un nou avans intr-o zona importanta in care Rusia se afla in ofensiva de mai multe saptamani, scrie AFP.

Disputa fara precedent intre administratia Biden si statul Texas pentru preluarea controlului asupra granitei cu Mexic

O disputa fara precedent asupra autoritatii privind controlul frontierei sudice a SUA se amplifica intre guvernatorul republican al statului Texas si administratia Biden.

Doi soldati Navy SEALs, dati disparuti intr-o actiune de confiscare a unor componente de rachete balistice iraniene

Nave si aeronave apartinand Marinei americane US Navy) cautau luni doi membri ai fortei de elita Navy SEALs, dati disparuti in timpul unei misiuni de abordare si preluarea controlului unei nave care transporta piese de schimb de rachete balistice iraniene cu raza medie de actiune si care se indrepta catre Somalia, anunta un oficial american din domeniul apararii, relateaza agentia The Associated Press, citata de News. ro.

VIDEO. Moscova controleaza Maryinka in estul Ucrainei

Televiziunea rusa de stat Rossiya 24 a difuzat un reportaj despre Maryinka, in estul Ucrainei, care a aratat zone vaste din orasul din regiunea Donetk in ruina. Armata ucraineana a negat preluarea controlului, afirmand ca are inca trupe in zona. Moscova sustine ca fortele sale au preluat controlul total asupra Maryinka, dar armata Kievului a .

SUA opreste ajutorul pentru Gabon, dupa preluarea controlului militar

Statele Unite au anuntat, ieri, ca vor intrerupe asistenta acordata Gabonului, dupa ce armata a preluat controlul luna trecuta.

Talibanii marcheaza doi ani de la revenirea la putere in Afganistan

Talibanii afgani marcheaza cea de-a doua aniversare a revenirii la putere, sarbatorind preluarea controlului asupra Kabulului si instaurarea a ceea ce ei descriu ca fiind securitatea in intreaga tara sub un sistem islamic, transmite Al Jazeera. La cea de-a doua aniversare a cuceririi Kabulului, dorim sa felicitam natiunea mujahedinilor n. r. persoana implicata in apararea Islamului) .

Talibanii sarbatoresc doi ani de la cucerirea Afganistanului

Guvernul taliban din Afganistan sarbatoreste marti - o zi declarata libera - doi ani de la preluarea controlului tarii prin celebrari si o declaratie prin care isi marcheaza cu mandrie intoarcerea la putere.

Parlamentul Bulgariei a votat pentru preluarea controlului asupra unui terminal petrolier de la compania ruseasca Lukoil

In ianuarie, legislatorii bulgari au adoptat o decizie care deschide calea pentru ca guvernul sa preia operarea rafinariei pentru o perioada de pana la un an.

Parlamentul bulga r: A fost votata preluarea controlului la terminalul petrolier operat de Lukoil

Parlamentul de la Sofia a votat astazi in favoarea unui act normativ care pune capat acordului de concesiune de care beneficia grupul petrolier rus Lukoil pentru terminalul petrolier Rosenets din apropiere de portul Burgas, un vot prin care parlamentarii bulgari spera ca vor accelera aderarea tarii vecine la spatiul Schengen.

OMV, sub controlul fondului suveran austriac si al emirilor. Comisia Europeana a dat unda verde

Comisia Europeana a aprobat, conform regulamentului UE privind fuziunile, preluarea controlului comun asupra OMV Aktiengesellschaft OMV) de catre osterreichische Beteiligungs AG oBAG), ambele din Austria, si Abu Dhabi National Oil Company.

Autentificarea prin utilizarea amprentei nu este atat de sigura pe cat se crede a fi Ce spun cercetatorii despre aceasta

Atacul BrutePrint forteaza autentificarea cu amprente digitale pe telefoanele inteligente pentru a compromite autentificarea utilizatorilor si preluarea controlului asupra dispozitivului, potrivit cercetatorilor de la Tencent Labs si de la Universitatea Zhejian, scrie Bleeping Computer. Telefoanele sunt vulnerabile la atacurile cu amprenta digitala Aceste atacuri se bazeaza pe mai multe incercari de tip trialerror de a sparge un cod, o cheie sau o parola pentru obtinerea accesului neautorizat la conturi, sisteme de operare sau retele.

Transport Trade Services are unda verde pentru preluarea Decirom

Consiliul Concurentei a aprobat concentrarea economica realizata prin dobandirea de catre TTS a operatorului portuar din Constanta Consiliul Concurentei a aprobat concentrarea economica realizata prin dobandirea controlului unic de catre Transport Trade Services TTS) asupra Decirom, conform unui raport al transportatorului de marfuri pe Dunare publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Premiera in Regatul Unit! Prima linie de autobuze care se conduc singure, inaugurata la Edinburgh Ce rol vor mai avea soferii autovehiculelor

Marea Britanie va inaugura prima sa linie de autobuze care se vor conduce singure la Edinburgh, saptamana viitoare. Soferii autovehiculelor vor ramane pentru preluarea controlului in cazurile de urgenta. Autobuzele care se conduc singure, premiera in Marea Britanie Tehnologia de autonomie prezenta la aceste autobuze a fost deja testata, dar aceasta este prima data cand este folosita pe o linie de autobuz, a spus Peter Stevens, director de afaceri publice al companiei Stagecoach, in timpul unei demonstratii joi, langa Edinburgh.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )