Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premiera la alegerile locale. Votul va fi monitorizat printr-un sistem informatic (VIDEO)

B1 B1,
Premiera la alegerile locale. Votul va fi monitorizat printr-un sistem informatic (VIDEO)

Premiera la alegerile locale din 5 iunie. Procesul de vot va fi informatizat. Cu ajutorul tabletelor, vor fi scanate CNP-urile votantilor. in cazul unei tentative de vot multiplu sau ilegal, sistemul va alerta pe. continuă pe B1

Acuzatii: Firea si Dragnea, intalniri cu clanurile interlope pentru sprijin in alegerile locale

Candidatul PDS la Primaria sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a acuzat pe liderii PSD Liviu Dragnea si Gabriela Firea ca au negociat cu sefii clanurilor de interlopi sustinerea candidatilor social-democrati din sectoarele 4 si 5 la alegerile locale de duminica, transmite Mediafax.

Dumnezeu, agent electoral: Candidatii la alegerile locale invoca divinitatea pentru a strange voturile enoriasilor

Orice ajutor este binevenit pentru candidatii la alegerile locale din 5 iunie. Mai mult, acestia spus ca orice demers vor face in calitate de edil va fi pe placul Domnului. Exemplele sunt multiple, arata.

Liviu Dragnea, sigur de victorie: Daca PSD pierde alegerile locale, ma retrag din fruntea partidului

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca isi va da demisia din fruntea partidului, daca PSD nu se va situa pe primul loc la alegerile locale.

Romania ar putea plati dobanzi mai mari la imprumuturi daca PSD are rezultate bune la alegerile locale - economist

Un eventual scor bun al PSD-ului la alegerile locale de duminica ar putea incuraja partidul sa incerce schimbarea Guvernului, amplificand instabilitatea politica interna intr-un an incarcat deja de incertitudini politice si fiscale, cu impact in.

Marele risc la alegerile locale din 2016

Alegeri locale 2016. Autoritatile fac ultimele pregatiri pentru alegerile locale din 2016 si au loc ultimele verificari ale sistemului electronic care va verifica problemele sau incercarea de vot.

Alegerile locale, in impas din cauza mafiei tipografiilor. Buletinele de vot nu au ajuns nici acum la destinatie (FOTO)

Situatia devine din ce in ce mai alarmanta in contextul in care buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie nu si-au atins nici acum destinatia in mai multe judete, arata.

Televiziunea publica sa faca ample dezbateri despre alegerile locale

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pe pagina sa de Facebook, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ultimele zile de campanie, ca televiziunea publica sa faca programe consistente dedicate scrutinului.

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Ion Cristoiu, despre alegerile locale: Daca invinge Gabriela Firea sau Catalin Predoiu vom spune c-a invins PSD sau PNL. Daca invinge Nicusor Dan vom spune pur si simplu c-a invins Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre alegerile locale, care vor avea loc pe 5 iunie 2016. Ion Cristoiu a declarat ca isi doreste pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )