Libnet.ro
watchshop.ro

19:30

Premiera in salbaticie! Zimbrul a reaparut pe teritoriul Romaniei dupa 200 de ani

B1 TV B1 TV,
Premiera in salbaticie! Zimbrul a reaparut pe teritoriul Romaniei dupa 200 de ani

Cei mai noi locuitori ai Muntilor Carpati ai Romaniei prefera sa se fereasca de vizitatori, dar urmele prezentei lor sunt clar de vazut. Acestea sunt semne ale succesului unui proiect care vizeaza reintroducerea zimbrului in . continuă pe B1 TV

Veste buna pentru Romania. Bizonii, din nou in tara noastra dupa 200 de ani de absenta

Dupa ce ultimul bizon a fost ucis de braconieri in anul 1927, animalele se vor regasi din nou in Romania, dupa o absenta de secole. Specialistii spun ca bizonii sunt animale foarte greu de observat. Bizonii se intorc in Romania Repartitia bizonilor in tara noastra este necesara pentru a mentine aceste animale in afara listelor .

O stire face turul Europei: Bizonii revin in Romania dupa 200 de ani

Cei mai noi locuitori din Carpatii Romaniei prefera sa stea retrasi de vizitatori, dar urmele prezentei lor sunt vizibile. Urme de copite in pamant. Coaja jupuita de pe copaci. Sunt semnele succesului unui proiect de readucere a bizonilor in regiune, dupa o absenta de sute de ani, suna a treia cea mai citita stire de azi de pe Euronews. green.

carturesti.ro

actualitate, 19:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,156 seconds )