Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premierul Britanic

Libnet Ro
Victorie pentru Rishi Sunak: Parlamentul britanic a aprobat o masura-cheie privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Victorie pentru Rishi Sunak: Parlamentul britanic a aprobat o masura-cheie privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Deputatii britanici au aprobat miercuri o masura esentiala a acordului incheiat intre Londra si Bruxelles pentru Irlanda de Nord post-Brexit, marcand o victorie importanta pentru premierul Rishi Sunak in fata unor conservatori, printre care Boris Johnson, relateaza AFP si Agerpres.

Parlamentul britanic adopta o masura-cheie a acordului privind statutul post-Brexit al Irlandei de Nord

Deputatii britanici au aprobat ieri o masura esentiala a acordului incheiat intre Londra si Bruxelles pentru Irlanda de Nord post-Brexit, marcand o victorie importanta pentru premierul Rishi Sunak in fata unor conservatori, printre care Boris Johnson.

Premierul britanic Boris Johnson neaga ca a mintit intentionat cu privire la petrecerile din pandemie

Fostul premier britanic Boris Johnson a recunoscut ca a indus in eroare parlamentul cu privire la partidele guvernamentale care au incalcat COVID, desi a insistat ca nu a mintit niciodata intentionat, noteaza Euronews. com. Johnson va fi interogat miercuri de catre legislatori in legatura cu partygate, un scandal legat de petrecerile de pe Downing Street in .

SUA, cooperare cu Australia si Marea Britanie pentru submarine de atac VIDEO

Joe Biden, impreuna cu premierul australian, Anthony Albanese, si cel britanic, Rishi Sunak, au lansat luni un spectaculos program de submarine cu propulsie nucleara, menite sa contracareze China in Pacific, comenteaza AFP.

Joe Biden va merge in Irlanda si Irlanda de Nord pentru a celebra acordul de pace din Vinerea Mare

Presedintele american Joe Biden a afirmat luni ca intentioneaza sa viziteze Irlanda si Irlanda de Nord, dupa ce premierul britanic l-a invitat sa vina pentru a comemora asa-numitului acord de pace din Vinerea Mare, noteaza AFP. Va invitam in Irlanda de Nord si speram ca veti putea veni, pentru a comemora acordul semnat in urma .

Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala pentru ca aceasta sa faca fata consumului mare de energie al piscinei sale

Premierul britanic Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala dintr-o zona din North Yorkshire pentru ca aceasta sa faca fata consumului mare de energie al piscinei sale private, care are sistem de incalzire, relateaza The Guardian.

Londra anunta investitii de cinci miliarde de lire in aparare

Premierul britanic, Rishi Sunak, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca Regatul Unit va investi inca cinci miliarde de lire sterline 5,6 miliarde de euro) in aparare, in contextul noilor amenintari din partea Rusiei si Chinei.

Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala pentru a face fata consumului mare al piscinei sale

Premierul britanic Rishi Sunak a modernizat reteaua electrica locala dintr-o zona din North Yorkshire pentru ca aceasta sa faca parte consumului mare de energie al piscinei sale private, care are sistem de incalzire.

Joe Biden ii primeste pe premierii australian si britanic in California

Presedintele american Joe Biden, premierul britanic Rishi Sunak si cel australian Anthony Albanese se intalnesc astazi in California, unde urmeaza sa anunte un acord pentru fabricarea unor submarine cu propulsie nucleara.

Londra anunta investitii de cinci miliarde de lire in aparare

Premierul britanic, Rishi Sunak, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca Regatul Unit va investi inca cinci miliarde de lire sterline 5,6 miliarde de euro) in aparare, in contextul noilor amenintari din partea Rusiei si Chinei, relateaza AFP.

Macron si Sunak s-au inteles in privinta migratiei. Londra va finanta Parisul cu peste jumatate de miliard de euro pentru a-i opri pe imigranti sa traverseze Canalul Manecii

Presedintele francez Emmanuel Macron si premierul britanic Rishi Sunak au pecetluit vineri un nou inceput si o noua ambitie in relatia franco-britanica, incepand cu problema delicata a combaterii imigratiei ilegale, dupa ani de neintelegeri alimentate de Brexit.

Rishi Sunak, premierul britanic: Un strans parteneriat intre Londra si Paris este esential

Premierul britanic, Rishi Sunak, a apreciat drept esential un strans parteneriat intre Regatul Unit si Franta, inainte de a fi primit astazi de presedintele Emmanuel Macron pentru primul summit franco-britanic din 2018, organizat dupa ani de tensiune.

Regatul Unit avertizeaza migrantii care traverseaza Canalul Manecii ca vor fi expulzati

Premierul britanic Rishi Sunak a anuntat oprirea barcilor cu migranti ca una din cele cinci prioritati ale guvernului sau, dupa ce numarul migrantilor sositi pe coasta sudica a Angliei a crescu anul trecut la peste 45. 000, iar 90% din acestia au cerut azil.

Premierul britanic a pus gand rau migrantilor: Daca veniti aici ilegal, nu puteti ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu aparut in Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare.

Avertismentul premierului Marii Britanii: Daca veniti aici ilegal, nu veti putea ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu pentru Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare, conform Reuters.

RISHI SUNAK, PREMIERUL BRITANIC: Oricine soseste ilegal in Marea Britanie, nu va putea ramane

Oricine soseste ilegal in Marea Britanie nu va putea sa ramana, a afirmat premierul britanic Rishi Sunak intr-un interviu aparut in Mail on Sunday, inainte ca o noua legislatie pe aceasta tema sa fie stabilita saptamana viitoare.

VIDEO: Premierul britanic Rishi Sunak este incantat de acordul cu UE

Premierul britanic Rishi Sunak s-a aflat marti 28 februarie) in Irlanda de Nord pentru a vorbi despre noul sau acord cu Uniunea Europeana privind facilitarea comertului post-Brexit, o masura care spera ca va iesi in sfarsit din impasul politic din provincie. Sunak incearca sa obtina sprijinul tuturor partilor din Irlanda de Nord, astfel incat sa .

Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord privind Irlanda de Nord

Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord privind Irlanda de Nord dupa o intalnire la nivel inalt intre Rishi Sunak si Ursula von der Leyen. Premierul britanic, Rishi Sunak, si presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au ajuns la un nou acord privind statutul post-Brexit al provinciei britanice Irlanda de Nord, .

Rishi Sunak si Ursula Von der Leyen au anuntat reformarea protocolului privind Irlanda de Nord

Premierul britanic, Rishi Sunak, si presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, au anuntat astazi, in Regatul Unit, un acord de reformare a protocolului privind Irlanda de Nord inclus in tratatul de Brexit.

Marea Britanie si UE anunta un acord decisiv in Acordul post-Brexit privind Irlanda de Nord

Marea Britanie si Uniunea Europeana au incheiat un nou acord post-Brexit privind Irlanda de Nord, au anuntat luni intr-o conferinta de presa comuna presedinta Comisiei Europene CE), Ursula von der Leyen si premierul britanic Rishi Sunak, relateaza Reuters si News. ro.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1621 seconds )