Libnet.ro
UNICEF

18:16

Premierul Ciuca

Libnet Ro
Iohannis, despre o majorare cu 11% a pensiilor: Trebuie sa se incadreze in bugetul alocat pentru pensii

Iohannis, despre o majorare cu 11% a pensiilor: Trebuie sa se incadreze in bugetul alocat pentru pensii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referitor la procentul de 11% avansat de premierul Nicolae Ciuca pentru majorarea pensiilor, ca o astfel de crestere trebuie sa se incadreze in bugetul pentru pensii.

KLAUS IOHANNIS: Atata vreme cat pensiile de stat au un anumit buget, cresterea trebuie sa se incadreze in acest buget

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat cu privire la procentul de 11% avansat de premierul Nicolae Ciuca pentru majorarea pensiilor, ca aceasta crestere trebuie sa se incadreze in bugetul pentru pensii, atat timp cat exista un anumit buget pentru acestea.

NICOLAE CIUCA: Planul national impotriva cancerului va asigura instrumentele necesare pentru partea de preventie si tratament

Planul national impotriva cancerului va asigura instrumentele necesare pentru partea de preventie si tratament, a declarat, astazi, premierul Nicolae Ciuca, la consultarile cu pacienti cu afectiuni oncologice organizate in contextul Lunii Internationale de Constientizare despre Cancerul de San.

Taxe mai mari pentru romani! Premierul Nicolae Ciuca: Vor fi crescute cu 50% fata de valoarea initiala!

Intrebat despre amendamentul depus de senatorii din coalitia de guvernare, ce presupune majorarea cu 50% a taxelor si impozitelor locale, premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca decizia a fost deja luata in coalitie.

Ciuca, despre cazul MIG-urilor: Nu cred ca poate sa isi permita cineva sa se joace cu un astfel de subiect

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, miercuri, ca nu cunoaste cazul aeronavelor MIG care ar fi fost alimentate cu un kerosen de proasta calitate. El a precizat ca nu crede ca si-ar permite cineva sa se joace cu un astfel de subiect.

Nicolae Ciuca: Am deblocat 724 milioane de euro alocate Romaniei prin Fondul InvestEu

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Romania primeste 724 milioane de euro, sub forma de garantii financiare suplimentare, prin Fondul InvestEu.

NICOLAE CIUCA: Decizia privind cresterea cu 50% a impozitelor locale a fost luata in coalitie

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, astazi, intrebat in legatura cu amendamentul depus de senatorii din coalitia de guvernare privind majorarea cu 50% a taxelor si impozitelor locale, ca decizia a fost luata in coalitie.

Romania, nou acord de parteneriat cu UE in valoare de 31 de miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciuca va semna un nou acord de parteneriat cu UE, in baza caruia Romania va beneficia de finantari de 31 de miliarde de euro.

Nicolae Ciuca si comisarul Ferreira vor semna acordul privind finantari de 31 de miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciuca anunta ca astazi va semna alaturi de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, un nou acord de parteneriat, in baza caruia Romania va beneficia de finantari de 31 de miliarde de euro.

O noua banca de stat se infiinteaza in Romania. Caciu: Va deveni operationala peste 12-18 luni

Guvernul aproba miercuri hotararea privind infiintarea si functionarea Bancii de Dezvoltare, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, la inceputul sedintei de Guvern.

NICOLAE CIUCA: Prin hotarare de Guvern, vom aproba infiintarea si functionarea Bancii de Dezvoltare

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat miercuri, ca prin hotarare de Guvern, vor aproba in sedinta de Guvern infiintarea si functionarea Bancii de Dezvoltare, o banca cu capital de stat care va fi destinata sprijinirii mediului de afaceri.

Premierul Ciuca anunta un ajutor de lemne de foc pentru Republica Moldova

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat, miercuri, in sedinta de Guvern, un ajutor de lemne de foc pentru Republica Moldova, in cantitate de 130. 000 de metri cubi.

Nicolae Ciuca, acuzat de plagiat, mesaje de incurajare pentru Ligia Deca privind noile Legi ale Educatiei (VIDEO)

In prima sedinta de Guvern cu Ligia Deca in functia de ministru al Educatiei, premierul Nicolae Ciuca i-a transmis convingerea sa ca aceasta va face tot ce e necesar asa incat noile Legi ale Educatiei sa fie trimie in Parlament pana in luna noiembrie. El a mai sustinut tot acum, cand e Ziua Educatiei, ca e nevoie sa ridicam nivelul calitatii in sistemul de educatie din Romania. Nicolae Ciuca e acuzat de plagiat.

Guvernul plafoneaza pretul la lemnul de foc la 400 de lei pe metrul cub, mai mult decat era prevazut. Masura vizeaza peste 3 milioane de gospodarii

Guvernul va plafona pretul la lemnul de foc la 400 de lei pe metrul cub, o decizie asteptata de peste 3 milioane de gospodarii, a anuntat miercuri premierul Nicolae Ciuca. Noul plafon este sub pretul de 500 de lei pe metrul cub prevazut in proiectul de Ordonanta de urgenta aflat pe agenda Executivului.

Ciuca: Pretul la lemnele de foc, plafonat la 400 de lei Ce decizii au fost luate pentru celelalte surse de incalzire

Premierul Romaniei a anuntat ca metrul cub de lemne de foc va fi plafonat la 400 de lei, nu 500 de lei, cum era in proiectul de OUG. Un pret maxim a fost decis si pentru brichetele de lemn si pentru pelete.

Guvernul plafoneaza preturile la lemnele de foc. Nicolae Ciuca: 3 milioane de gospodarii vor fi astfel ajutate sa treaca cu bine de iarna care vine (VIDEO)

Premierul Nicoale Ciuca a anuntat, la debutul sedintei de guvern de miercuri, ca azi va fi adoptata decizia de plafonare a preturilor la lemnele de foc. De asemenea, Romania va ajuta si Republica Moldova, in contextul dificultatilor pe care le are legate de asigurarea resurselor de energie.

Romania vinde Republicii Moldova lemne de foc. Pretul de vanzare este la jumatate fata de cel din Romania

Romania ofera Republicii Moldova lemne de foc, sub forma unui ajutor necesar in toamna anului 2022 si in iarna dintre anii 2022 si 2023. Aceasta decizie a fost anuntata de premierul Nicolae Ciuca la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, 5 octombrie 2022. Romania ar urma sa livreze Republicii Moldova o cantitate de 130. 000 de .

Ciuca, prima cerinta catre Ligia Deca, noul ministru al Educatiei: Legile Educatiei sa fie aprobate in Guvern pana la finele lunii octombrie

Premierul Nicolae Ciuca a solicitat miercuri noului ministru al Educatiei, Ligia Deca, ca impreuna cu echipa sa sa finalizeze pachetul legilor Educatiei care sa fie aprobate in Guvern pana la finele acestei luni.

Romania va alimenta cu gaz Republica Moldova. Ciuca: Cinci milioane metri cubi de gaz pe zi, nu mai mult

Romania poate sa dea Republicii Moldova cel mult cinci milioane de metri cubi de gaz pe zi, a declarat, luni, premierul Nicolae Ciuca, precizand ca statul moldovean a cerut tarii noastre sa primeasca gaz natural.

Ciuca anunta un pas decisiv pentru Romania: Cele 31 de miliarde euro fonduri europene, un salt urias pentru dezvoltare

Premierul a afirmat, la semnarea unor proiecte finantate din PNRR, ca semnarea Acordului de Parteneriat pentru perioada 2021-2027 va aduce Romaniei 31 de miliarde de euro, care vor insemna un salt urias pentru dezvoltare.

actualitate, 18:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )