Libnet.ro
carturesti.ro

22:46

Premierul Ciuca

Libnet Ro
Virgil Popescu, dupa decizia americanilor de a ne ajuta cu bani pentru reactoarele modulare: Biden a confirmat ca relatiile dintre Romania si SUA sunt foarte stranse

Virgil Popescu, dupa decizia americanilor de a ne ajuta cu bani pentru reactoarele modulare: Biden a confirmat ca relatiile dintre Romania si SUA sunt foarte stranse

Virgil Popescu PNL), ministrul Energiei, a salutat decizia Statelor Unite de a aloca Romaniei 14 milioane de dolari pentru reactoarele modulare. Investitiile vor avea efecte pozitive in domeniul energiei, dar si pentru intreaga economie, a explicat Popescu. Vor fi create locuri munca si vom avea energie curata, nepoluanta, la preturi accesibile, a mai explicat ministrul. Decizia SUA a fost salutata si de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Nicolae Ciuca.

Nicolae Ciuca, dupa anuntul SUA privind finantarea reactoarelor modulare din Romania: Facem pasi fermi spre independenta energetica si spre a deveni un exportator net de energie

SUA au anuntat ca vor aloca Romaniei 14 milioane de dolari pentru reactoare modulare. Romania face astfel pasi fermi spre independenta energetica si spre a deveni un exportator net de energie, a reactionat premierul Nicolae Ciuca. Reactia lui Ciuca la ajutorul din SUA pentru reactoarele modulare .

NICOLAE CIUCA: Vestea presedintelui SUA confirma succesul cooperarii dedicate dezvoltarii programului nuclear civil national

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat ca decizia SUA de a finanta cu 14 milioane de dolari etapa preliminara a studiilor de inginerie si proiectare pentru dezvoltarea reactoarelor modulare mici SMR) din Romania este componenta esentiala a dezvoltarii programului nuclear civil national.

Iohannis si Ciuca, reactii dupa anuntul lui Biden privindfinantarea cu 14 milioane de dolari a reactoarelor modulare mici din Romania

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Nicolae Ciuca au transmis ca saluta anuntul liderului de la Casa Alba Joe Biden privind cooperarea energetica dintre Romania si SUA, cu 14 milioane de dolari pentru o noua etapa a programului de reactoare modulare in tara noastra.

Cum a fost sarbatorita Ziua Drapelului in Capitala. Premierul Ciuca, alaturi de Nicusor Dan si Clotilde Armand

Ziua Drapelului National a fost sarbatorita in toata tara. Pe strazile Capitalei s-a defilat cu ocazia implinirii a 174 de ani de la oficializarea tricolorului ca drapel al tarii noastre. La fastuoasa ceremonie au fost prezenti si premierul Nicolae Ciuca, Sorin Cimpeanu, Nicusor Dan, dar si Clotilde Armand.

Noul comandant suprem NATO vorbeste ruseste si are un masterat in studii rusesti si est-europene. Generalul american il cunoaste si pe premierul Ciuca

Noul comandant suprem NATO este generalul Christopher Cavoli, provenit din Fortele Terestre ale Statelor Unite US Army). El a obtinut confirmarea Comitetului pentru Fortele Armate din Senatul SUA pentru a prelua functia de comandant suprem al trupelor NATO. Conform traditiei, seful suprem al trupelor NATO este un ofiter american, in timp ce secretarul general NATO .

Nicolae Ciuca, mesaj de Ziua Drapelului National: Tricolorul ne da sentimentul de siguranta in orice colt al lumii ne-am afla

Premierul Nicolae Ciuca a transmis un mesaj de Ziua Drapelului National al Romaniei.

watchshop.ro

NICOLAE CIUCA: Drapelul national simbolizeaza unitatea si continuitatea noastra ca popor

Premierul Nicolae Ciuca afirma, astazi, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Drapelului National, ca tricolorul este parte a identitatii nationale si simbolizeaza unitatea si continuitatea poporului roman.

Ciuca, de Ziua Drapelului National: Tricolorul ne da sentimentul de siguranta in orice colt al lumii ne-am afla

Premierul Nicolae Ciuca afirma, in mesajul transmis de Ziua Drapelului National, ca tricolorul ne da sentimentul de siguranta in orice colt al lumii ne-am afla si l-am zari, a dat curaj inaintasilor nostri, ne-a unit in momente dificile ale istoriei si ne face sa ne simtim mandri.

Emilia Sercan: Nicolae Ciuca a reusit in instanta sa blocheze analiza tezei sale de doctorat. Si-a facut astfel un mare deserviciu, caci ne-a confirmat tuturor ca teza e plagiata (VIDEO)

Jurnalista de investigatie Emilia Sercan, cea care a dezvaluit ca premierul Nicolae Ciuca si-a plagiat teza de doctorat, a declarat sambata, pentru B1 TV, ca prim-ministrul incearca, printr-o actiune in instanta, sa blocheze analiza tezei sale de catre o institutie a statului. Cand vor fi alegerile prezidentiale si foarte probabil Ciuca va candida, el va spune ca plagiatul e doar o acuzatie de presa, caci nicio institutie nu s-a pronuntat in acest sens. Numai ca nicio institutie nu se pronunta tocmai pentru ca Ciuca are grija sa blocheze orice analiza, a explicat Sercan.

Premierul Ciuca a transmis presedintelui Iohannis propunerea de interimat la Ministerul Agriculturii

Premierul Nicolae Ciuca a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis, propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

GUVERNUL ROMANIEI: Sorin Grindeanu este propus ca ministru interimar al Agriculturii

Premierul Nicolae Ciuca a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis, propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Sorin Grindeanu, propus de Ciuca ministru interimar al Agriculturii

Premierul Nicolae Ciuca a transmis vineri presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin-Mihai Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, transmite Guvernul.

Ciuca, intrebat daca Guvernul poate interveni privind cresterea preturilor: Putem sa ne intindem atat cat ne este plapuma

Premierul Nicolae Ciuca a declarat, potrivit News, ca Romania nu trece printr-o perioada usoara, astfel ca le-a transmis romanilor sa fie chibzuiti. Liderul Guvernului a explicat ca decizia de reducere cu 50 de bani a pretuului la carburanti a fost luata in urma unei analize, fiind necesara o astfel de masura, despre care a precizat ca, in prezent, Romania si-o permite.

carturesti.ro

Ciuca neaga posibilitatea unei crize alimentare in Romania: Sunt necesare decizii privind dezvoltarea sistemelor de irigatii

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca productia agricola din Romania este meteo-dependenta, astfel ca este nevoie de investitii in sisteme de irigatii. Ciuca a precizat ca nu avem probleme legate de o eventuala criza alimentara.

Premierul, despre evaluarea ministrilor: Trebuie analizat dupa reperele si obiectivele din Programul de guvernare. Integritatea, reper extrem de important

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat ca evaluarea ministrilor va tine cont de modul in care si-au indeplinit prevederile din Programul de guvernare si jaloanele din PNRR, insa integritatea reprezinta un reper nu important, extrem de important.

Ciuca, despre legile sigurantei nationale: Cu cat mai repede, cu atat mai bine, pentru ca avem nevoie

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca este necesara o primenire legislativa in aparare si siguranta nationala si ca in acest domeniu nu s-au mai facut modificari de peste 30 de ani. in calitate de prim-ministru Nicolae Ciuca a precizat ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru un parcurs transparent al acestor legi.

Este nevoie ca legile Sigurantei Nationale sa fie modificate, sustine premierul Ciuca

Este nevoie ca legile Sigurantei Nationale sa fie modificate, a declarat premierul Nicolae Ciuca intr-un interviu transmis la postul Radio Romania Actualitati. Seful Executivului, care este general in rezerva si fost ministru al Apararii, s-a referit la pachetul de legi care reglementeaza Apararea si Siguranta Nationala. Este nevoie ca aceste legi sa fie modificate pentru .

Parerea de rau a lui Nicolae Ciuca dupa aparitia draftului noilor legi ale securitatii. imi asum intreaga responsabilitate pentru parcursul transparent

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca este nevoie ca legile apararii si sigurantei nationale sa fie primenite, subliniind ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru parcursul transparent si democratic pe care il vor urma aceste acte normative.

NICOLAE CIUCA: imi asum intreaga responsabilitate pentru parcursul democratic al legilor sigurantei nationale

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca este nevoie ca legile apararii si sigurantei nationale sa fie primenite, subliniind ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru parcursul transparent si democratic pe care il vor urma aceste acte normative.

actualitate, 22:46

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1544 seconds )