Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ciuca

Libnet Ro
Ciuca si Bode au initiat o lege care prevede doar inchisoarea pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice

Ciuca si Bode au initiat o lege care prevede doar inchisoarea pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice

Premierul Nicolae Ciuca si ministrul de Interne, Ludian Bode, au depus un proiect de lege prin care elimina posibilitatea sanctiunii cu amenda in caz de ultraj sau de tulburare a linistii publice. Aceste infractiuni ar urma sa se pedepseasca doar cu inchisoarea.

LUCIAN BODE: Am depus la Senat un proiect de lege privind majorarea cu o treime a pedepselor pentru fapte cu violenta

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat, astazi, ca, impreuna cu premierul Nicolae Ciuca, a depus la Senat un proiect de lege prin care limitele de pedeapsa in cazul faptelor cu violenta se majoreaza cu o treime.

Ciuca, discutie cu omologul bulgar: Premierii au reconfirmat interesul de aderare la Schengen in acest an

Premierul Romaniei a avut o convorbire in format cu videoconferinta cu omologul bulgar, Galab Donev. Cei doi oficiali au decis mentinerea bunei cooperari si coordonari in plan bilateral si european in vederea aderarii in cursul acestui an la spatiul Schengen.

Seful CJ Cluj, liberalul Alin Tise, avertisment pentru Nicolae Ciuca: I-am spus ca daca nu tine cont de proiectele noastre, ii voi cere demisia in fiecare zi Ironii la adresa ministrului PNL Marcel Bolos

Alin Tise PNL), presedintele Consiliului Judetean Cluj, l-a avertizat pe premierul Nicolae Ciuca, seful sau pe linie de partid, ca-i va cere demisia in fiecare zi daca Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii si Centrul de Transplant Multiorgan nu vor primi bani. Cele doua obiective de infrastructura medicala au ramas fara finantare prin PNRR. Tise a lansat o serie de ironii si la adresa liberalului Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Cutremur in Turcia: Studentii romani care au cerut ajutorul statului roman vor fi repatriati astazi

Guvernul Romaniei a anuntat ca, din dispozitia premierul Ciuca, cei noua studenti romani si profesorul coordonator care au solicitat sprijinul statului roman in urma cutremurului din Turcia vor fi repatriati astazi.

Romania trimite ajutor Turciei. Ciuca: Gandurile noastre se indreapta catre cei raniti sau afectati de cutremur

Premierul Romaniei si-a exprimat solidaritatea cu toate persoanele afectate de cutremurul produs in Turcia. Nicolae Ciuca a anuntat ca Romania este dispusa sa ofere ajutor in urma seismului de 7,8 grade.

Ciuca, la Cairo: Am depasit un miliard de dolari in comertul bilateral. Egiptul e primul partener al Romaniei in Orientul Mijlociu

Premierul Romaniei sustine ca Egiptul a ajuns sa fie primul partener comercial nu doar din Orientul Mijlociu, ci si de pe continentul african, iar relatiile dintre cele doua state pot fi si mai mult dezvoltate.

Nicolae Ciuca si presedintele Egiptului convin sa creasca exportul de cereale romanesti pe piata egipteana

Premierul Nicolae Ciuca si presedintele Egiptului Abdel Fattah el-Sisi au convenit duminica, la Cairo, sa creasca exportul de cereale romanesti pe piata egipteana.

in timp ce Nicolae Ciuca se afla in Egipt, Ambasada Romaniei in Egipt sustine ca premier este Florin Citu

Ambasada Romaniei in Egipt sustinea, la data de 5 februarie 2023, ca premierul Romaniei este Florin Citu, iar pe actualul premier, Nicolae Ciuca, il prezenta drept ministru al Apararii, chiar in ziua in care Ciuca se afla in vizita in Egipt. Premierul Nicolae Ciuca a efectuat o vizita in Egipt in perioada 4 5 .

Ciuca: Avem rezervele necesare de gaze, indiferent de conditiile meteorologice ale acestei ierni

Premierul Nicolae Ciuca a declarat ca Romania are rezervele necesare de gaze naturale pentru a trece cu bine iarna, indiferent de conditiile meteorologice ale acestei perioade. La nivelul Guvernului am luat masuri pentru asigurarea energiei necesare consumului cetatenilor si mediului de afaceri. Avem rezervele necesare de gaze naturale pentru a trece cu bine iarna. Gradul .

Nicolae Ciuca: Monitorizam situatia generata de fenomenele meteorologice periculoase

Premierul Nicolae Ciuca, impreuna cu ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, au stabilit o serie de masuri pentru optimizarea misiunilor de raspuns, la nivel national, pe fondul fenomenelor meteo.

Ce masuri ia Guvernul pentru a face fata schimbarilor meteorologice: Avem rezervele necesare de gaze naturale pentru a trece cu bine iarna

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca MAI si DSU sunt gata sa intervina in toate judetele in contextul schimbarilor de vreme, subliniind ca Romania are in continuare suficiente gaze naturale pentru a trece cu bine de iarna.

NICOLAE CIUCA: Monitorizam situatia generata de fenomenele meteorologice si continuam sa intervenim in sprijinul cetatenilor

Premierul Nicolae-Ionel Ciuca da asigurari ca autoritatile monitorizeaza situatia generata de fenomenele meteorologice periculoase din aceasta perioada si continua sa intervina in sprijinul cetatenilor care au nevoie de ajutor, precizand ca a stabilit impreuna cu ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, o serie de masuri pentru optimizarea misiunilor de raspuns.

Premierul Ciuca este in Egipt. Schimburile comerciale Romania Egipt au depasit 1,1 miliarde de dolari

Egiptul este principalul partener economic al Romaniei din Africa si din Orientul Mijlociu, iar schimburile comerciale Romania Egipt au depasit 1,1 miliarde de dolari in anul 2022. Aceasta informatie a fost prezentata de premierul Nicolae Ciuca, in contextul vizitei sale in Egipt. Vizita se desfasoara in perioada 4 5 februarie 2023. Mi-am exprimat, .

Premierul Ciuca este in Egipt. Schimburile comerciale Romania Egipt au depasit 1,1 miliarde de dolari

Egiptul este principalul partener economic al Romaniei din Africa si din Orientul Mijlociu, iar schimburile comerciale Romania Egipt au depasit 1,1 miliarde de dolari in anul 2022. Aceasta informatie a fost prezentata de premierul Nicolae Ciuca, in contextul vizitei sale in Egipt. Vizita se desfasoara in perioada 4 5 februarie 2023. Mi-am exprimat, .

Ciuca, intalnire cu diaspora romana din Egipt. Ce le-a transmis premierul

Seful Guvernului a transmis comunitatii romanesti din Egipt faptul ca aceasta si si absolventii egipteni de studii superioare in Romania creeaza o legatura puternica, un atu si o promisiune pentru viitorul relatiilor bilaterale intre cele doua state.

Ciuca: Avem datoria de a onora memoria celor care s-au opus dictaturii, indiferent de partidul din care au facut parte

Premierul Romaniei a venit cu precizarea cu ocazia comemorarii lui Iuliu Maniu si Ion Mihalache, amandoi morti in inchisorile comuniste, in 1953 si 1963, cei doi fiind parintii fondatori ai Partidului National Taranesc.

Nicolae Ciuca este in vizita de lucru in Egipt

Premierul Nicolae Ciuca, aflat sambata si duminica intr-o vizita de lucru in Egipt, a avut o intalnire cu reprezentanti ai comunitatii romanesti si cu cetateni egipteni care au studiat in Romania. Discutiile cu autoritatile de la Cairo, cu oamenii de afaceri, urmaresc concretizarea de proiecte comune care sa aduca beneficii cetatenilor nostri si sa contribuie .

NICOLAE CIUCA: Romania valorifica oportunitatile excelente oferite de cooperarea economica si politica cu Egiptul

Premierul Nicolae Ciuca a transmis, sambata, in cadrul vizitei oficiale efectuate in Egipt, ca Romania valorifica oportunitatile excelente oferite de cooperarea economica si politica cu Egiptul si le concretizeaza in proiecte de dezvoltare menite sa aduca prosperitate tarilor noastre.

Cum vrea premierul Nicolae Ciuca sa evite o criza alimentara

Romania cauta solutii sa evite o criza alimentara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )