Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dancila se intalneste cu presedintele Turciei, Erdogan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Premierul Dancila se intalneste cu presedintele Turciei, Erdogan

Premierul Viorica Dancila se intalneste astazi cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, in debutul unei vizite pe care o efectueaza in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuweit. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila s-a intalnit, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost primit luni de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Complexul Prezidential din Ankara. La sosire, Dancila a fost intampinata de vicepresedintele turc, Fuat.

Premierul Dancila, despre simularea interventiei in caz de cutremur: Un exercitiu important care ne va permite sa vedem cum se face aceasta mobilizare

Premierul Viorica Dancila merge, sambata, la un site de cautare-salvare organizat in cadrul exercitiului Seism 2018, la Academia de Politie. Este un exercitiu foarte important care ne va permite sa vedem cum se face aceasta mobilizare, dar in acelasi timp sa vedem daca, in urma acestui exercitiu, exista deficiente si cum putem inlatura aceste deficiente, a declarat Dancila.

Premierul Dancila: Licitatia pentru autostrada Ploiesti - Brasov va fi lansata luni

Licitatia pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov, in parteneriat public-privat, va fi lansata luni, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, noteaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )