Libnet.ro
evomag.ro

16:00

Premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis, discutii cu reprezentantii ENEL. intrevederile vin pe fondul scumpirilor la energie

B1 TV B1 TV,
Premierul Florin Citu si presedintele Klaus Iohannis, discutii cu reprezentantii ENEL. intrevederile vin pe fondul scumpirilor la energie

Premierul Florin Citu are programata o intrevedere cu reprezentantii ENEL, marti, la Palatul Victoria. Ulterior, la Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis se va intalni si el cu o delegatie a companiei, delegatie condusa de Francesco Starace, . continuă pe B1 TV

carturesti.ro

Premierul Florin Citu, videoconferinta cu prefectii si reprezentantii Directiilor de Sanatate Publica pe tema deschiderii anului scolar

Premierul Florin Citu discuta, duminica, prin videoconferinta, cu prefectii si directorii DSP pe tema deschiderii anului scolar, informeaza news. ro.

Deschiderea anului scolar: Presedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din Valea Doftanei, iar premierul la Gheorghe Lazar, in Capitala

La deschiderea anului scolar, presedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei. Premierul Florin Citu participa la ceremonia de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, de la ora .

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe comandantii pompierilor care au actionat la incendiile din Grecia

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, luni, Drapelul de lupta al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU) si pe comandantii pompierilor care au actionat la incendiile din Grecia, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Pompierilor.

Vesti bune pentru romani in perioada scumpirilor de la gaze. Klaus Iohannis intervine

Romanii sunt ingrijorati dupa anuntul privind scumpirea gazelor, iar unii dintre ei deja au primit facturi majorate. Ce face Klaus Iohannis, dupa ce romanii s-au plans de scumpirile la gaze in acest sens, presedintele Klaus Iohannis a decis sa treaca la actiuni. Seful statului si premierul Florin Citu urmeaza sa se intalneasca cu CEO-ul Enel, .

Deschiderea anului scolar - Politicienii participa la festivitati Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din Valea Doftanei

Politicienii participa, luni, la festivitatile organizate la inceputul anului scolar. Presedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic Carol I din comuna prahoveana Valea Doftanei. Premierul Florin Citu participa la ceremonia de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti.

FLORIN CITU: Anul scolar trebuie sa se deruleze cu prezenta fizica

Premierul Florin Citu a declarat, la videoconferinta cu prefectii si reprezentantii DSP, ca anul scolar trebuie sa se deruleze cu prezenta fizica, iar siguranta copiilor sa fie in prim plan, mentionand ca este necesara respectarea regulilor stabilite, potrivit Agerpres.

FLORIN CITU: Miza noastra este de a face scoala de secol XXI pentru Romania de secol XXI

Miza in materie de Educatie este de a realiza prin proiectul Romania Educata, a carui implementare va fi aprobata in Guvern in aceasta saptamana, scoala de secol XXI pentru Romania de secol XXI, a declarat, astazi, premierul Florin Citu, la ceremonia de deschidere a noului an scolar la Colegiul National Gheorghe Lazar, primul liceu din Bucuresti care deruleaza un program-pilot pe aceste principii, potrivit Agerpres.

FLORIN CITU: Din 25 septembrie, noi, toti liberalii, construim Romania Liberala

Premierul Florin Citu, candidat la functia de presedinte al PNL, le-a multumit, ieri, colegilor sai care au votat pana acum cele doua motiuni pentru congres, aratand ca, din 25 septembrie, vor construi impreuna Romania Liberala, potrivit Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: La temelia bunei guvernante stau educatia si cultura

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi, la ceremonia de dezvelire a statuii baronului Samuel von Brukenthal in Piata Mare din centrul istoric al Sibiului, cu ocazia aniversarii a 300 de la nasterea acestuia, ca amplasarea monumentului in acest loc este un omagiu adus pretioasei sale mosteniri, o confirmare a convingerii sale ca la temelia bunei guvernante stau educatia si cultura, potrivit Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Suntem solidari cu poporul american si ne reafirmam hotararea de a combate terorismul

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat astazi solidar cu poporul american, la 20 de ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, reafirmandu-si hotararea de a combate terorismul, transmite Agerpres.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )