Libnet.ro
UNICEF

05:15

Premierul Israelian

Libnet Ro
Curtea Suprema a Israelului va decide din nou asupra scutirii evreilor ultraortodocsi de serviciul militar, un subiect delicat pentru premierul Netanyahu

Curtea Suprema a Israelului va decide din nou asupra scutirii evreilor ultraortodocsi de serviciul militar, un subiect delicat pentru premierul Netanyahu

Curtea Suprema a Israelului a inceput sa audieze luni noi plangeri formulate impotriva derogarii acordate evreilor ultraortodocsi de la serviciul militar, un subiect revenit in centrul atentiei in statul israelian din cauza razboiului din Fasia Gaza, relateaza Reuters.

Planul lui Netanyahu: Israelul va detine controlul de securitate asupra intregii zone la vest de Iordania

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezvaluit un plan pentru viitorul post-Hamas al Fasiei Gaza, care include demilitarizarea completa a enclavei, inchiderea granitei sudice a teritoriului cu Egiptul, dar si revizuirea administratiei civile si a sistemelor de educatie din Gaza, potrivit CNN.

Cat de realist este planul prezentat de Benjamin Netanyahu pentru viitorul Fasiei Gaza?

Planul radical prezentat de premierul israelian Benjamin Netanyahu guvernului sau pentru guvernarea Fasiei Gaza dupa incheierea ostilitatilor impotriva Hamas contine prevederi care au fost respinse deja de actori cheie, scrie CNN intr-o analiza la cald asupra subiectului.

Netanyahu dezvaluie planul pentru Gaza post-razboi. Cum reactioneaza seful Autoritatii Nationale Palestiniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a facut public joi seara, pentru prima data la patru luni si jumatate de la inceperea razboiului din Fasia Gaza, planul sau pentru ziua de dupa conflict. Autoritatea Nationala Palestiniana ANP), condusa de Mahmoud Abbas, a reactionat.

Benjamin Netanyahu a prezentat planul Israelului pentru Fasia Gaza Reactia Autoritatii Palestiniene

Premierul israelian Benjamin Netanyahu si-a facut public joi seara, pentru prima data la patru luni si jumatate de la inceperea razboiului din Fasia Gaza, planul sau pentru ziua de dupa conflict, in care a prezentat o exclava palestiniana demilitarizata, cu securitate dependenta de Israel si fara Agentia ONU pentru Refugiati UNRWA), relateaza agentiile DPA si EFE, citate de Agerpres.

Netanyahu: Guvernul israelian se va opune unei impuneri unilaterale a unui stat palestinian

Premierul Benjamin Netanyahu a declarat duminica ca guvernul sau va vota o hotarare declarativa privind opozitia Israelului la orice impunere unilaterala a unui stat palestinian.

Netanyahu: A nu ataca Rafah ar insemna pierderea razboiului impotriva Hamas

Armata israeliana trebuie sa-si desfasoare operatiunea in orasul Rafah, unde aproximativ 1,4 milioane de palestinieni sunt inghesuiti in sudul Fasiei Gaza, intrucat in caz contrar va pierde razboiul impotriva Hamas, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu sambata seara, potrivit AFP.

Fiul cel mare al lui Netanyahu se bucura de soarele Floridei in timp ce armata israeliana pregateste ofensiva de la Rafah

In timp ce premierul israelian Benjamin Netanyahu duce un razboi pentru distrugerea organizatiei islamiste Hamas dupa atacul terorist din 7 octombrie anul trecut, fiul sau Yiar, in varsta de 32 de ani, are parte de liniste departe de tara natala.

Netanyahu promite o operatiune puternica la Rafah dupa plecarea civililor

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a promis miercuri seara o operatiune puternica la Rafah dupa ce va permite populatiei civile sa paraseasca acest oras situat in extremitatea sudica a Fasiei Gaza, potrivit AFP.

Biden l-a facut dobitoc pe Netanyahu si se plange ca premierul israelian ii face viata un iad

Exasperat ca nu reuseste sa convinga Israelul sa isi schimbe tacticile militare in Fasia Gaza, Joe Biden l-a numit dobitoc de cel putin trei ori pe prim-ministrul israelian Bibi Netanyahu, in timpul unor conversatii private, relateazaNBC News. Biden, exasperat de imposibilitatea de a negocia cu Netanyahu .

Netanyahu spune ca sunt destui ostatici israelieni ramasi in viata pentru a justifica un razboi in Gaza

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat intr-un interviu difuzat duminica ca suficient dintre cei 132 de ostatici israelieni ramasi in Gaza sunt in viata pentru a justifica razboiul pe care Israelul il poarta in regiune.

Netanyahu afirma ca sunt inca in viata destui ostatici israelieni

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca destui dintre cei 132 de ostatici israelieni ramasi in Gaza sunt in viata pentru a justifica eforturile in curs ale Israelului de a incerca sa obtina eliberarea lor.

VIDEO Netanyahu spune ca inca sunt in viata destui ostatici israelieni, iar bilantul victimelor civile din Gaza este mult mai mic. Ce solutie le ofera palestinienilor din Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat duminica, intr-un interviu pentru ABC News, ca destui dintre cei 132 de ostatici israelieni ramasi in Fasia Gaza sunt in viata pentru a justifica eforturile in curs ale Israelului de a incerca sa obtina eliberarea lor.

Netanyahu insista cu ideea unui asalt terestru in Rafah, unde s-au refugiat 1,3 milioane de palestinieni: Este ultimul bastion Hamas Reactia gruparii teroriste

Premierul israelian a insistat duminica asupra ideii sale de a lansa o ofensiva militara impotriva orasului Rafah, in sudul extrem al Fasiei Gaza, in timp ce Hamas a spus ca asa ceva ar duce la zeci de mii de morti in randul populatiei civile, transmite AFP.

Netanyahu ordona armatei israeliene sa pregateasca evacuarea Rafah inaintea unei invazii preconizate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat armatei sa elaboreze un dublu plan de evacuare a civililor din Rafah - ultima zona in care si-au gasit refugiu locuitorii din Fasia Gaza - si de infrangere a batalioanelor Hamas ramase, relateaza Sky News.

Benjamin Netanyahu a respins termenii de incetare a focului propusi de Hamas

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins termenii propusi de Hamas pentru incetarea focului, in opinia acestuia victoria totala in Gaza este posibila in cateva luni.

Propunerile Hamas cu privire la un acord de incetare a focului, respinse de Netanyahu. Este doar o chestiune de timp pana la urmatorul masacru

Propunerile Hamas cu privire la realizarea unui acord de incetare a focului au fost respinse de premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Netanyahu a respins cererile Hamas de incetare a focului in Gaza si propunerea de shimb de ostatici spunand ca va lupta pana la obtinerea victoriei totale

Intr-o conferinta de presa, la scurt timp dupa intalnirea cu cu secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, premierul israelian, a declarat ca Israelul va obtine victoria totala in cateva luni. Israelul va actiona oriunde si oricand este necesar in Gaza Netanyahu a mai declarat ca va distruge Hamas si a exclus orice aranjament care lasa gruparea militanta palestiniana in controlul total sau partial al Gazei.

Netanyahu respinge acordul propus de Hamas si insista pe distrugerea totala a organizatiei islamiste Premierul ordona armatei israeliene sa pregateasca o ofensiva asupra orasului Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat miercuri ca victoria totala in Gaza este usor de atins si respinge propunerea Hamas de incetare a focului pentru eliberarea ostaticilor, relateaza Reuters.

VIDEO. Blinken se intalneste cu Netanyahu pentru a discuta propunerea Hamas de incetare a focului

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, s-a intalnit miercuri 7 februarie) la Ierusalim cu premierul israelian Benjamin Netanyahu pentru a discuta despre o propunere de incetare a focului in Gaza. Hamas a propus o incetare a focului pentru a linisti armele in Gaza timp de patru luni si jumatate, timp in care toti ostaticii .

actualitate, 05:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )