Libnet.ro
watchshop.ro

13:30

Premierul Nicolae Ciuca: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem

Antena3 Antena3,
Premierul Nicolae Ciuca: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem

Premierul Nicolae-Ionel Ciuca a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale. Este o zi in care ne exprimam respectul pentru toti creatorii care au contribuit la istoria culturii romane, Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem, a spus prim-ministrul Romaniei. continuă pe Antena3

NICOLAE CIUCA: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste cine suntem

Personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi, iar identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume, afirma premierul Nicolae Ciuca in mesajul transmis astazi de Ziua Culturii Nationale.

Nicolae Ciuca, de Ziua Culturii Nationale: Personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi

Nicolae Ciuca le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia ZileiCulturii Nationale, precizand ca personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi, intrucat Romania se poate mandri cu nume si opere sonore in patrimoniul cultural universal.

Mesajul lui Ciuca de Ziua Culturii Nationale

In mesajul sau de Ziua Culturii Nationale premierul Nicolae Ciuca a precizat ca: personalitatea culturala romaneasca este demna de a sta fara complexe alaturi de marile culturi, iar identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume. De mai bine de un deceniu, Romania isi sarbatoreste Cultura Nationala pe 15 ianuarie, ziua de nastere a celui .

Premierul Nicolae Ciuca, mesaj de Ziua Culturii Nationale: Identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume, insa trebuie sa sprijinim tinerii cu inclinatii artistice, pentru ca Romania sa aiba un viitor cultural

Premierul Nicolae Ciuca a transmis un mesaj, sambata, cu ocazia Zilei Culturii Nationale. Primul ministrul al Romaniei vorbeste despre faptul ca identitatea nationala si-a castigat locul cuvenit in lume si subliniaza importanta sprijinirii copiilor si .

Mesajul lui Iohannis de Ziua Culturii Nationale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejulZilei Culturii Nationale, in care afirma ca domeniul culturii a fost afectat de pandemia de COVID-19, context in care subliniaza ca este necesara o abordare mai complexa a sprijinului statului in ceea ce priveste acest domeniu. Celebrarea culturii noastre exprima in mod simbolic importanta ei in istoria .

Ziua Culturii Nationale 2022

Ziua Culturii Nationale a devenit o forma fara fond. Sunt atatea state occidentale care nu au o zi consacrata culturii nationale. Oricare dintre acestea au, in schimb, o productie de cultura constanta si traiesc cultural, zi de zi, printr-un mod de viata dependent de presa culturala, de imaginarul muzeal, de consum cinematografic, de apetit pentru muzica clasica, de energia teatrului care te muta in lumi si societati inaccesibile.

15 ianuarie, Ziua Culturii Nationale. 172 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Pe 15 ianuarie se sarbatoreste in Romania Ziua Culturii Nationale, data aleasa si pentru celebrarea lui Mihai Eminescu. Poetul national al romanilor s-a nascut la 15 ianuarie 1850. in fiecare an, de ziua Culturii se organizeaza manifestari in toata tara. in acest an, Ministerul Culturii finanteaza un numar de 23 de proiecte si actiuni culturale, pentru care a fost alocata suma de 500. 000 lei.

David Saranga recita romanilor o poezie despre fericire, de Ziua Culturii Nationale: Deasupra inimii ti se asaza pasarea fericirii

Ambasadorul Israelului la Bucuresti, David Saranga, a transmis, sambata, un mesaj pentru toti romanii, de Ziua Culturii Nationale.

Ceremonie de decorare la Cotroceni. Klaus Iohannis: De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, recunoastem rolul personalitatilor culturale romanesti in modernizarea si democratizarea Romaniei, in aderarea la valorile europene, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni, la ceremonia de decorare a unor personalitati .

Spectacole si acces gratuit la muzeele din tara de Ziua Culturii Nationale. Lucian Romascanu: Avem o datorie sacra

Ziua Culturii Nationale va fi sarbatorita sambata, pe 15 ianuarie. Ocazia va fi marcata prin concerte, spectacole de teatru si acces gratuit la muzee in intreaga tara.

carturesti.ro

actualitate, 13:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1491 seconds )