Libnet.ro
UNICEF

10:01

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat. Un agresor a fost retinut

România Liberă România Liberă,
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat. Un agresor a fost retinut

Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat si a fost transportat la un spital. Un suspect, considerat a fi autorul agresiunii, a fost retinut de fortele de ordine. Atacul a avut loc imediat dupa ce premierul Fico participase la o reuniune a guvernului pe care-l conduce, intr-un oras aflat departe de Bratislava. Premierul a iesit . continuă pe România Liberă

LIVE Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat. Caputova: Un atac asupra premierului, un atac asupra demicratiei - VIDEO

Robert Fico a fost impuscat miercuri in Handlova, un oras din centrul Slovaciei, la scurt timp dupa ce a iesit de la o sedinta de guvern pentru a saluta multimea aflata in fata cladirii, a anuntat Reuters care citeaza agentia de stat slovaca TASR. Ranile sale ii pun viata in pericol, au anuntat autoritatile slovace, motiv pentru care a fost transferat cu un elicopter la un spital din Banska Bystrica. Atacatorul, un barbat de 71 de ani, a fost retinut.

Momentul in care premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat. Pe inregistrare se aud mai multe focuri de arma (VIDEO)

Au aparut si imaginile cu momentul in care premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat de un individ. Pe fundal se aud mai multe impuscaturi. Clipul video a fost postat pe Reteaua X. Footage showing the moment of attack on Slovakia Prime Minister Robert Fico today. pic. twitter. comUPGhI7t6wR .

Klaus Iohannis: Socat sa aflu de faptul ca Prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri ca este socat sa afle de faptul ca premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat si ca ii doreste insanatosire completa si rapida.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )