Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta efectueaza un turneu in tarile arabe in care va fi insotit de socrul sau, Ilie Sarbu, alti patru senatori si cinci deputati

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita oficiala in Arabia Saudita, Qatar, Kuweit si Emiratele Arabe Unite in perioada 29 aprilie - 5 mai, in care va fi insotit de socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, si alti patru senatori.

Premierul Victor Ponta face apel catre PNL: Nu blocati revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut luni un apel catre membrii PNL, si anume sa nu blocheze revizuirea Constitutiei, informeaza B1 TV. Sunt multe lucruri pe care USL-ul le-a realizat. Nu doar PSD. Sa vedem ce avem.

Premierul Victor Ponta: Cei care au votat acum trei ani pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la implinirea a trei ani de la cadere guvernului Mihai Razvan Ungureanu, ca cei care au votat pentru motiunea de cenzura au facut foarte bine pentru tara. E o.

Ponta, turneu in tarile arabe. Va fi insotit de Ilie Sarbu, socrul sau, patru senatori si cinci deputati

Cinci senatori, printre care Ilie Sarbu, socrul premierului, Titus Corlatean, Ion Popa, liderul grupului parlamentar al PNL, Dumitru Pelican, liderul Grupului parlamentar Liberal Conservator si Pataki Csaba, secretarul Grupului parlamentar al UDMR, il vor insoti pe premierul Victor Ponta in vizita oficiala din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Qatar si Kuweit .

VIDEO Victor Ponta, la intalnirea cu omologii bulgar si sarb: Romania, Bulgaria si Serbia ar trebui sa colaboreze mai mult si sa formeze grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca spera ca intrevedere trilaterala cu omologul sarb Aleksandar Vucic si cel bulgar Boyko Borisov, desfasurata la Craiova, sa fie considerata peste ani un moment istoric in relatiile dintre cele 3 tari. Inseamna ca trecutul sa il lasam in trecut, a declarat Ponta. Premierul a adaugat ca si-ar dori ca Romania, Bulgaria si Serbia pot forma grupul de la Craiova pe modelul grupului de la Visegrad.

VIDEO Victor Ponta: In 2012, plecam sa joc baschet, dar m-a sunat Basescu pentru guvernare; Crin a zis: Aoleu!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a remarcat absenta fostului lider PNL Crin Antonescu de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a punctat ca istoria nu poate fi rescrisa, relatand cum acesta l-a incurajat sa preia guvernarea cand a fost sunat de Basescu. Ponta: Ne-am tinut de cuvant cu presedinte din PNL. Basescu si Udrea la inchisoare - partial realizat!.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei ani de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Victor Ponta: Sper si imi doresc ca PNL sa nu voteze impotriva Codului Fiscal (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul PSD, ca isi doreste ca PNL sa nu voteze impotriva Codului Fiscal, avand in vedere ca proiectul ajunge in aceasta zi la Senat, informeaza B1 TV. Se pot face.

Victor Ponta: UE este o parte integrata a vietii noastre, iar acest statut ne ofera numeroase avantaje de ordin economic si social

Premierul Victor Ponta a trasnmis samata un mesaj cu ocazia implinirii a zece ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE, subliniind ca statutul de membra a UE ofera tarii noastre multe avantaje.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )