Libnet.ro
carturesti.ro

20:15

Premiu european prestigios pentru David Popovici. Ce recompensa a primit tanarul inotator roman

Playtech Playtech,
Premiu european prestigios pentru David Popovici. Ce recompensa a primit tanarul inotator roman

Premiu european prestigios pentru David Popovici. Tanarul inotator roman a primit inca o recunoastere a calitatilor si performantelor sale de exceptie, la doar 17 ani. Popovici a explodat la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokio, apoi a confirmat la Europenele in bazin scurt, unde a obtinut medalia de aur in proba de 200 m liber. continuă pe Playtech

David Popovici, cel mai bun tanar sportiv: Spiritul competitiv din mine urla. VIDEO

David Popovici a transmis un mesaj dupa ce a fost desemnat cel mai bun tanar sportiv din Europa. inotatorul roman a afirmat, dupa castigarea Premiului Piotr Nurowski pe anul 2021, ca spiritul sau competitiv ii cerea in timpul ceremoniei sa cucereasca titlul de cel mai bun tanar sportiv de pe continent la sporturile olimpice de .

VIDEO David Popovici, cel mai bun tanar sportiv din Europa - Ce a spus dupa ce a castigat Premiul Piotr Nurowski

Inotatorul David Popovici a castigat Premiul Piotr Nurowski, el fiind votat de cele 50 de Comitete Olimpice Nationale din Europa drept Cel mai bun tanar sportiv european pentru sporturile de vara din 2021.

David Popovici a castigat titlul de Cel mai bun tanar atlet european

Premiul Piotr Nurowski 2021, acordat de Asociatia Comitetelor Olimpice Europene EOC) pentru Cel mai bun tanar atlet european in sporturile de vara, a fost castigat joi seara de tanarul inotator David Popovici.

David Popovici, cel mai bun tanar sportiv din Europa

50 de Comitete Olimpice Nationale din Europa l-au votat pe David Popovici drept cel mai bun tanar sportiv european pentru sporturile de vara pe 2021.

David Popovici, cel mai bun tanar sportiv din Europa. Urmatoarea provocare e chiar dupa colt

Inotatorul roman a fost recompensat cu trofeul Piotr Nurowski la a 10-a editie a decernarii acestui premiu.

watchshop.ro

actualitate, 20:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,156 seconds )