Libnet.ro
UNICEF

11:15

Premiul Nobel pentru Pace 2022. Volodimir Zelenski, Greta Thunberg sau Alexei Navalnii printre favoriti

B1 TV B1 TV,
Premiul Nobel pentru Pace 2022. Volodimir Zelenski, Greta Thunberg sau Alexei Navalnii printre favoriti

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2022 urmeaza sa fie anuntat vineri la Oslo, Norvegia. in total, 343 de nominalizati 251 de persoane si 92 de organizatii concureaza pentru premiu in acest an, potrivit Institutului Nobel. Lista completa nu este inca publica si va putea fi vazuta abia dupa 50 de ani . continuă pe B1 TV

Premiul Nobel pentru Pace 2022, acordat pentru un opozant belarus si doua organizatii de aparare a drepturilor omului

Premiul Nobel pentru Pace 2022 a fost acordat opozantului belarus Ales Bialiatki si pentru doua organizatii care militeaza pentru apararea drepturilor omului, si anume Memorial din Rusia si Center for Civil Liberties din Ucraina.

Premiul Nobel pentru Pace 2022, castigat de belarusul Ales Bialiatski, organizatia rusa Memorial si Centrul pentru libertati civile din Ucraina

Premiul Nobel pentru Pace 2022 a fost castigat de Ales Bialiatski din Belarus, aparator al drepturilor omului, organizatia rusa pentru drepturile omului Memorial si organizatia ucraineana pentru drepturile omului Centrul pentru libertati civile. , a anuntat comitetull norvegian pentru Nobel din Oslo.

Premiul Nobel pentru Pace 2022: Ucraina sau problemele de clima? Care sunt cele mai vehiculate nume

Un premiu care sa fie o critica la adresa lui Vladimir Putin? Un semnal de alarma in fata urgentei climatice? O abordare complet diferita, sau chiar. niciun premiu? Premiul Nobel pentru Pace este decernat vinerea aceasta in plin razboi in Ucraina, noteaza AFP.

Premiul Nobel pentru Pace in 2022: Ales Bialiatski, Organizatia rusa pentru Drepturile Omului si Organizatia Ucraineana pentru drepturile omului

Berit Reiss-Andersen, presedinta comitetului norvegian Nobel, a respins sugestiile ca alegerea celor trei castigatori din acest an reprezinta un mesaj catre Vladimir Putin, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la nasterea presedintelui rus. Premiul, a adaugat ea, este intotdeauna acordat cuiva pentru ceva si nu impotriva cuiva. Castigatorii sunt Ales Bialitski, Memorial si Centrul pentru Libertati Civile .

actualitate, 11:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )