Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premiului Nobel

Libnet Ro
Laureatul belarus al Premiului Nobel pentru Pace Ales Beliatki, pus sub acuzare pentru contrabanda

Laureatul belarus al Premiului Nobel pentru Pace Ales Beliatki, pus sub acuzare pentru contrabanda

Colaureatul Premiului Nobel pentru Pace Ales Beliatki, este pus sub acuzare in Belarus intr-un dosar de contrabanda pentru care risca 12 ani de inchisoare, informeaza AFP.

VIDEO Protest de amploare la Paris fata de cresterea preturilor. Participa 30.000 de persoane, printre care si laureata Premiului Nobel pentru Literatura Annie Ernaux

Marsul impotriva costului ridicat al vietii si a inactiunii climatice organizat de alianta de stanga Nupes a adunat duminica la Paris 30. 000 de oameni, relateaza AFP citand o sursa din politie.

Premiul Nobel pentru Economie 2022: Cine sunt Ben Bernanke, Douglas Diamond si Philip Dybvig

Premiul Nobel pentru Economie le-a fost decernat luni lui Ben Bernanke, un fost presedinte al Bancii centrale americane Fed), si compatriotilor sai Douglas Diamond si Philip Dybvig, pentru lucrari cu privire la crize financiare si banci, relateaza AFP. Cine sunt cei trei castigatori ai premiului Nobel pentru Economie 2022 .

VIDEO: Politicianul de opozitie din Belarus, Latushko, despre laureatul Premiului pentru Pace: Este un gest simbolic

Un important politician de opozitie din Belarus, Pavel Latushko, a declarat ca acordarea a Premiului Nobel pentru Pace 2022 activistului pentru drepturile omului Ales Byalyatski, va atrage din nou atentia asupra soartei detinutilor politici din tara. Premiul este un gest simbolic nu doar pentru Byalyatski, incarcerat, ci pentru toti belarusii care lupta pentru libertate, democratie, .

Rusia a confiscat sediile ONG-ului Memorial, castigator al premiului Nobel pentru Pace

Un tribunal de la Moscova a dispus ca toate birourile ONG-ului rus Memorial sa fie confiscate si transformate in bunuri publice.

Un Nobel pentru Pace impotriva intimidarii si opresiunii, a afirmat Joe Biden

Presedintele american Joe Biden a salutat vineri curajul laureatilor Premiului Nobel pentru Pace care au luptat impotriva intimidarii si opresiunii.

O co-laureata a Premiului Nobel pentru Pace 2022 se pronunta pentru judecarea lui Putin intr-un tribunal international

Sefa Centrului pentru Libertati Civile, un ONG cu sediul la Kiev care se afla printre cei trei co-laureati ai Premiului Nobel pentru Pace, a cerut vineri infiintarea unui tribunal pentru judecarea lui Vladimir Putin.

O farsa si o insulta |Nervozitate in Ucraina, dupa decernarea premiului Nobel pentru Pace

Unul dintre cei mai cunoscuti consilieri ai presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski si-a manifestat frustrarea dupa anuntul castigatorilor premiului Nobel pentru Pace pe 2022.

Frustrare la Kiev, dupa anuntarea castigatorilor Premiului Nobel pentru Pace: O parodie si o insulta Organizatiile rusesti si belaruse n-au fost in stare sa organizeze o rezistenta impotriva razboiului

Premiul Nobel pentru Pace de anul acesta a fost impartit intre activisti din Ucraina, Belarus si Rusia. Decizia Comitetului Nobel n-a fost primita cu prea mult entuziasm la Kiev. Cine a castigat Premierul Nobel pentru Pace .

PRESEDINTIA UCRAINEANA: Poporul ucrainean este un artizan al pacii

Presedintia ucraineana a afirmat astazi ca populatia Ucrainei, confruntata cu o invazie rusa, este un artizan al pacii , la putin timp dupa ce organizatia nonguvernamentala ucraineana Centrul pentru Libertati Civile a devenit co-laureata a Premiului Nobel pentru Pace din 2022.

Reactia Presedintiei Ucrainei dupa ce un ONG din Kiev a fost inclus printre laureatii Premiului Nobel pentru Pace 2022

Administratia Prezidentiala de la Kiev a afirmat vineri ca populatia Ucrainei, confruntata cu invazia rusa, este un artizan al pacii, la putin timp dupa ce ONG-ul ucrainean Centrul pentru Libertati Civile a devenit co-laureat a Premiului Nobel pentru Pace din 2022.

Cine sunt laureatii Premiului Nobel pentru Pace 2022: Promoveaza de multi ani dreptul de a critica puterea

Activistul belarus Ales Bialiatki, organizatia rusa Memorial si organizatia ucraineana Center for Civil Liberties Centrul pentru Libertati Civile) impart Premiul Nobel pentru Pace 2022. Este o premiera simbolica in contextul razboiului din Ucraina si intetirii represiunii in Belarus si Rusia.

Presedinta Comitetului Nobel spune ca alegerea castigatorilor premiului pentru Pace nu reprezinta un mesaj catre Putin

Presedinta Comitetului Nobel, Berit Reiss-Andersen, a declarat, dupa anuntul cu privire la laureatii Premiului Nobel pentru Pace - un activist din Belarus, o organizatie din Rusia si una din Ucraina, ca alegerea castigatorilor nu reprezinta un mesaj catre Vladimir Putin de ziua de nastere a acestuia.

Annie Ernaux a fost la Timisoara in anii 90. Impresii despre laureata Nobel pentru Literatura: Nimic memorabil VIDEO

Annie Ernaux, laureata Premiului Nobel pentru Literatura 2022, a fost in Romania, la Timisoara, la mijlocul anilor 90. Literatul Vasile Popovici a participat la intalnire, dar nu a fost deloc impresionat.

Premiul Nobel pentru Pace 2022, decernat activistilor si ONG-urilor pentru drepturile omului din Rusia, Ucraina si Belarus

Activistul belarus Ales Bialiatki, organizatia rusa de aparare a drepturilor omului Memorial si organizatia ucraineana Centrul pentru Libertati Civile sunt laureatii Premiului Nobel pentru Pace din 2022, pentru eforturile lor de a documenta abuzurile.

Surpriza de la Premiul Nobel pentru Pace

Comitetul Nobel a anuntat, vineri castigatorii premiului pentru Pace.

Premiul Nobel pentru Pace 2022. Volodimir Zelenski, Greta Thunberg sau Alexei Navalnii printre favoriti

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace 2022 urmeaza sa fie anuntat vineri la Oslo, Norvegia. in total, 343 de nominalizati 251 de persoane si 92 de organizatii concureaza pentru premiu in acest an, potrivit Institutului Nobel. Lista completa nu este inca publica si va putea fi vazuta abia dupa 50 de ani .

Nobelul pentru literatura merge in Franta

Calculele amatorilor de pariuri au fost date, din nou, peste cap de rezultatul final al Premiului Nobel pentru Literatura. Scriitoarea franceza Annie Ernaux este laureata Premiului pentru Literatura pe 2022 pentru curajul si acuitatea clinica cu care descopera radacinile, instrainarile si constrangerile colective ale memoriei personale, a anuntat Academia Suedeza.

Reactia transanta a unui scriitor roman dupa decernarea Premiului Nobel pentru Literatura: Este unul dintre cele mai neasteptate si mai jenante

Ioan T. Morar, scriitor si jurnalist roman stabilit in Franta, a avut o reactie transanta dupa decernarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022, distinctie pe care Academia Suedeza a acordat-o scriitoarei franceze Annie Ernaux. Ioan T. Morar: Este unul dintre cele mai neasteptate si mai jenante .

Scriitoarea franceza Annie Ernaux, laureata Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022

Scriitoarea franceza Annie Ernaux este laureata Premiului pentru Literatura pe 2022 pentru curajul si acuitatea clinica cu care descopera radacinile, instrainarile si constrangerile colective ale memoriei personale, a anuntat, joi, Academia Suedeza.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1606 seconds )