Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premiului Nobel

Libnet Ro
Valoarea premiului Nobel a fost majorata la aproape un milion de dolari pentru 2023

Valoarea premiului Nobel a fost majorata la aproape un milion de dolari pentru 2023

Castigatorii premiilor Nobel din acest an vor primi un milion de coroane in plus, ceea ce ridica recompensa financiara totala la 11 milioane de coroane suedeze 986. 000 de dolari), a anuntat Fundatia Nobel, care administreaza premiile.

Valoarea premiului Nobel a fost majorata la aproape 1 milion de euro

Fundatia Nobel a anuntat, pe 15 septembrie, ca mareste cu un milion de coroane suedeze echivalentul a cca. 000 euro) recompensa financiara ce insoteste premiul, astfel, valoarea acestuia creste la aproape un milion de euro pentru fiecare categorie in parte, potrivit AFP.

Laureata premiului Nobel filipineza Ressa a fost achitata pentru acuzatia de frauda fiscala

Laureata premiului Nobel filipineza Maria Ressa si site-ul sau de stiri Rappler au fost achitati marti 12 septembrie) de o instanta de judecata pentru acuzatia de frauda fiscala, intr-o alta victorie juridica pentru jurnalista aflata in conflict si pentru libertatea presei, in tara din Asia de Sud-Est, potrivit Reuters. Ressa, care a castigat Premiul Nobel .

VIDEO: Fiul lui Aung San Suu Kyi spune ca este ingrijorat de sanatatea acesteia

Fiul lui Aung San Suu Kyi, fostul lider al Myanmarului, aflat in detentie, a declarat ca starea de sanatate a mamei sale este extrem de ingrijoratoare, deoarece aceasta are mari probleme cu gingiile si se lupta sa manance in inchisoare. Laureata premiului Nobel, in varsta de 78 de ani, care este tinuta in inchisoare de .

Maria Ressa, jurnalista co-laureata a Premiului Nobel pentru Pace, achitata pentru evaziune fiscala

Maria Ressa, jurnalista filipineza renumita si co-laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2021, a primit o veste binevenita marti, cand a fost achitata de ultima acuzatie de evaziune fiscala, pentru care era urmarita penal, conform raportului furnizat de AFP.

Un jurnalist rus laureat al premiului Nobel va contesta in instanta desemnarea ca agent strain

Jurnalistul rus Dmitri Muratov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, va renunta temporar la functia de redactor-sef al Novaya Gazeta pentru a contesta in instanta recenta sa desemnare ca agent strain, a anuntat luni publicatia de stiri independenta rusa.

Autoritatile ruse vor sa-l reduca la tacere pe laureatul premiului Nobel pentru Pace Dmitri Muratov

Autoritatile ruse incearca sa-l reduca la tacere pe laureatul Premiului Nobel pentru Pace Dmitri Muratov, pe care l-au adaugat vineri pe lista lor de agenti straini, a denuntat sambata Berit Reiss-Andersen, presedinta Comitetului Nobel norvegian, responsabil de acest premiu, relateaza AFP, potrivit agerpres. ro. Dmitri Muratov a primit Premiul Nobel pentru Pace in 2021 pentru eforturile .

Fundatia Nobel nu-i va mai invita pe ambasadorii Rusiei, Belarusului si Iranului la ceremonia de decernare a acestor premii

Fundatia Nobel a anuntat sambata, 2 septembrie, ca renunta sa-i mai invite pe ambasadorii Rusiei, Belarusului si Iranului la ceremonia de decernare a Premiului Nobel, care va avea loc anul acesta la Stockholm, revenind astfel asupra unei decizii anterioare in urma unor critici pe scara larga, informeaza Reuters, preluat de libertatea. ro. Anul trecut, fundatia nu .

Rusia il declara agent strain pe jurnalistul Dmitri Muratov, castigator al Premiului Nobel pentru Pace

Ministerul Justitiei din Rusia a emis, vineri seara, o declaratie surprinzatoare prin care l-a etichetat pe Dmitri Muratov, un renumit jurnalist rus si laureat al Premiului Nobel pentru Pace 2021, drept agent strain.

Dmitri Muratov, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, trecut pe lista agentilor straini in Rusia

Rusia l-a adaugat vineri pe respectatul jurnalist si co-laureat al Premiului Nobel pentru Pace 2021 Dmitri Muratov pe lista sa de agenti straini, eticheta pe care autoritatile o folosesc in mod obisnuit pentru a inabusi criticile, relateaza AFP.

Critici dupa invitarea ambasadorului rus la ceremonia Nobel

Invitatia adresata ambasadorului rus in Suedia de a participa la viitoarea ceremonie de decernare a Premiului Nobel a starnit controverse vineri, premierul suedez exprimandu-si deschis dezacordul, potrivit AFP.

Rusia si Belarus, invitate din nou la banchetul de decernare a Premiului Nobel

Ambasadorii din Rusia si Belarus au fost invitati din nou la banchetul de decernare a Premiului Nobel, dupa ce anul trecut au fost exclusi din cauza invaziei la scara larga a Moscovei in Ucraina, a anuntat Fundatia Nobel, potrivit CNN.

Inteligenta artificiala: Un roman, in comitetul international care va redacta o carta a utilizarii AI in mass-media

Un ziarist roman a fost cooptat intr-un comitet international constituit la initiativa organizatiei Reporteri Fara Frontiere RSF) si condus de o laurteata a Premiului Nobel pentru Pace, cu scopul de a redacta o carta privind reguli etice de utilizare a inteligentei artificiale in media.

Pseudo-stiinta climei si tatuajele mentale

John Clauser, un laureat al Premiului Nobel pentru fizica pe anul 2022* si cercetator in campusul Berkeley al Universitatii din California, a declarat recent ca nu exista criza climatica si a criticat Panelul International pentru Schimbarea Climatica IPCC) pentru ca raspandeste dezinformari.

Cum arata actorii din filmul Oppenheimer, in comparatie cu oamenii din viata reala

Filmul Oppenheimer regizat de Christopher Nolan prezinta o distributie de zile mari, care aduce la viata multi oameni de stiinta castigatori ai Premiului Nobel si oficiali militari de.

Solutia economistului american, premiat cu Nobel, Eric Maskin, pentru incheierea razboiului din Ucraina: oprirea extinderii NATO

Prezent la Timisoara, economistul american Eric Maskin, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, in 2007, a vorbit, raspunzand unei intrebari din partea publicului, si despre razboiul din Ucraina. in opinia lui Maskin, o solutie pentru incheierea razboiului ar fi oprirea extinderii NATO. Occidentul nu a stiut sa profite de colapsul economic al Rusiei .

Solutia unui economist de Premiul Nobel pentru incheierea razboiului din Ucraina: oprirea extinderii NATO

Prezent la Timisoara pentru o conferinta pe tema crizelor financiare, economistul american Eric Maskin, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, in 2007, a vorbit, raspunzand unei intrebari din partea publicului, si despre razboiul din Ucraina.

Cum apar crizele financiare. Eric Maskin, laureat al Premiului Nobel pentru Economie, a explicat totul la Timisoara VIDEO

Eric Maskin, laureat al Premiului Nobel pentru Economie in anul 2007, a primit vineri, 7 iulie 2023, titlul de doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara. Joi seara, la conferinta sustinuta, profesorul Maskin a vorbit despre crizele financiare.

Rusia: Jurnalista de investigatie de la Novaia Gazeta batuta crunt in Cecenia, transferata la Moscova

Elena Milasina, jurnalista de investigatie de la publicatia independenta Novaia Gazeta, care a fost batuta crunt marti in Cecenia, a fost transferata intr-un spital din Moscova, a declarat miercuri pentru AFP Dmitri Muratov, redactorul-sef al Novaia Gazeta, laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Jurnalista de investigatie batuta crunt in Cecenia, transferata la Moscova. Cecenii acuza, fara dovezi, serviciile occidentale

Elena Milasina, jurnalista de investigatie de la publicatia independenta Novaia Gazeta, care a fost batuta crunt marti in Cecenia, a fost transferata intr-un spital din Moscova, a declarat Dmitri Muratov, redactorul-sef al Novaia Gazeta, laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )