Libnet.ro
UNICEF

23:45

Preschimbarea Certificatului

Libnet Ro
Ciolacu: Am dreptul sa arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar

Ciolacu: Am dreptul sa arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar

Premierul Marcel Ciolacu, presedinte al PSD, a declarat ca nu a cerut preschimbarea certificatului de revolutionar si nici nu va dori sa beneficieze de vreo indemnizatie speciala, dar va incerca sa demonstreze in instanta ca nu a fost un fals.

Marcel Ciolacu: Am dreptul sa le arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar

Premierul Marcel Ciolacu anunta ca nu a cerut preschimbarea certificatului de revolutionar si nici nu va beneficia de acest tip de pensie: Dar am dreptul sa le arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar.

Marcel Ciolacu a dat in judecata o institutie din subordine pentru a-si pastra certificatul de revolutionar: Am dreptul sa le arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca nu va avea pensie de revolutionar si nu va cere statului preschimbarea certificatului pentru a beneficia de ceva de pe urma lui, dar are dreptul sa le arate nepotilor ca nu a fost un fals revolutionar. Amintim ca liderul PSD a dat in judecata Secretariul de stat pentru revolutionari, la Tribunalul Buzau, in incercarea de a-si recupera certificatul de revolutionar.

Marcel Ciolacu: Nu voi avea pensie de revolutionar, dar am dreptul sa le arat nepotilor mei ca nu am fost un fals revolutionar

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca nu va avea pensie de revolutionar si nu va cere statului preschimbarea certificatului pentru a beneficia de ceva de pe urma lui, dar are dreptul sa le arate nepotilor ca nu a fost un fals revolutionar.

Marcel Ciolacu: Nu voi avea nici pensie de revolutionar si nu voi solicita statului roman preschimbarea certificatului

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri la Buzau, ca nu va avea nici pensie de revolutionar si nu va solicita statului roman preschimbarea certificatului pentru a beneficia de ceva de pe urma lui dar are dreptul sa le arate nepotilor ca nu a fost un fals revolutionar, referindu-se la un proces aflat pe rolul instantelor.

Se scumpesc permisele auto. Vezi cat ai acum de platit

Preschimbarea permisului de conducere si innoirea certificatului de inmatriculare scot mai multi ban.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )