Libnet.ro
watchshop.ro

11:00

Presedintei Reprezentantilor

Libnet Ro
Avertisment de la nivel inalt. China foloseste exercitiile militare ca sa invadeze insula Taiwan

Avertisment de la nivel inalt. China foloseste exercitiile militare ca sa invadeze insula Taiwan

Republica Populara Chineza utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat recent in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA, Nancy Pelosi, in.

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza: China pregateste o invazie in insula

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza ca China pregateste o invazie pe scara larga in insula, dupa ce a lansat exercitii ample, in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan. Oficialii de la Taiwan, in alerta .

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza ca se pregateste o invazie in insula din partea Chinei

China utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan drept pretext pentru a se pregati de o invazie in insula ce se autoguverneaza in mod democratic, a avertizat astazi ministrul taiwanez de Externe.

A sasea zi de manevre militare ale Chinei, in apropierea Taiwanului. Oficial de la Taipei: Se pregateste o invazie

China utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan.

China continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan. Ce motiv a invocat

Armata chineza a anuntat luni, in pofida apelurilor din partea Occidentului, ca isi va continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan, in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, in insula revendicata de Beijing, relateaza AFP si Reuters.

China isi continua exercitiile militare in jurul Taiwanului, desi trebuia sa le incheie ieri

Armata chineza a anuntat astazi, in pofida apelurilor din partea Occidentului, ca isi va continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan, in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi.

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica in largul marii

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat duminica de-a soarecele si pisica in largul marii duminica, cu cateva ore inainte de incheierea prevazuta a celor patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca raspuns la o vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, transmite Reuters. Manevrele militare ale Chinei ar trebui sa se incheie duminica .

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica in largul marii

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat duminica de-a soarecele si pisica in largul marii duminica, cu cateva ore inainte de incheierea prevazuta a celor patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca raspuns la o vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, transmite Reuters.

Taiwanul acuza China ca simuleaza un atac asupra insulei

Taiwanul a acuzat, astazi, armata chineza ca simuleaza un atac asupra insulei, China intensificandu-si represaliile dupa vizita la Taipei a presedintei Camerei Reprezentantilor SUA Nancy Pelosi si suspendand dialogul Beijing-Washington privind climatul.

Theodor Paleologu, despre tensiunile dintre China si Taiwan: Este inca un spatiu pe glob unde tensiunea este extrema Tocmai acum se vede ce nivel jos de leadership avem (VIDEO)

Theodor Paleologu a vorbit vineri in emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin despre tensiunile dintre China si Taiwan. amplificate de vizita la Taipei a presedintei Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi. in 1997 s-a dus in Taiwan Newt Gingrich, care era ce este Pelosi acum. Contextul era diferit. China isi dorea relatii bune cu SUA. Sigur ca nu au fost deloc multumiti, au fost luari de pozitie. Totusi nu au fost demonstratia de forta de acum.

OFICIAL CHINEZ: SUA trebuie sa-si rectifice greselile privind Taiwanul dupa vizita lui Nancy Pelosi

Singura iesire din criza in relatiile americano-chineze declansata de vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, este ca Statele Unite sa-si rectifice imediat greselile, a declarat astazi un oficial chinez de rang inalt de la ambasada chineza la Washington.

China intrerupe cooperarea cu SUA in mai multe domenii, intre care dialogul militar la nivel inalt si discutiile privind schimbarile climatice

China intrerupe cooperarea cu Statele Unite in mai multe domenii, inclusiv dialogul dintre comandantii militari la nivel inalt si discutiile privind schimbarile climatice, drept represalii pentru vizita presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, in Taiwan, a anuntat, vineri, Ministerul chinez de Externe, relateaza Reuters.

China intrerupe cooperarea cu SUA in mai multe domenii, inclusiv dialogul militar la nivel inalt

China intrerupe cooperarea cu Statele Unite in mai multe domenii, inclusiv dialogul dintre comandantii militari la nivel inalt si discutiile privind schimbarile climatice, drept represalii pentru vizita presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, in Taiwan.

Casa Alba il convoaca pe ambasadorul Chinei in SUA pentru a condamna actiunile Beijingului impotriva Taiwanului

Casa Alba l-a convocat, ieri, pe ambasadorul Chinei in SUA pentru a condamna actiunile Beijingului impotriva Taiwanului si pentru a reitera faptul ca Statele Unite nu vor o criza in regiune, dupa ce vizita pe insula a presedintei Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a escaladat tensiunile in stramtoarea Taiwan.

China impune sanctiuni lui Nancy Pelosi si membrilor apropiati ai familiei sale, in urma vizitei in Taiwan

China a anuntat, vineri, impunerea de sanctiuni presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi si membrilor apropiati ai familiei sale, dupa vizita sa in Taiwan, care a starnit furia Beijingului si lansarea unor manevre militare ample, relateaza AFP.

Armata chineza a trecut linia mediana a Stramtorii Taiwan cu 10 nave si 20 de avioane de razboi

China a trecut din nou vineri dimineata linia mediana a Stramtorii Taiwan, a declarat ministerul apararii de la Taipei, in contextul exercitiilor militare ample chineze ce au incercuit insula in mai multe puncte si care au fost lansate in urma vizitei presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi.

Blinken acuza atitudinea flagrant provocatoare a Chinei: Vrea sa intimideze Taiwanul si vecinii

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a declarat vineri, intr-o intalnire a diplomatilor de top din Asia, ca reactia Chinei la vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor Nancy Pelosi a fost flagrant provocatoare, potrivit unui oficial occidental citat de Reuters.

Douazeci si doua de avioane chineze de lupta, in zona de aparare aeriana a Taiwanului, dupa vizita lui Pelosi, denunta Taipeiul

In total, 22 de avioane chineze de lupta au intrat joi in zona de aparare aeriana a Taiwanului, anunta ministrul taiwanez al Apararii intr-o conferinta de presa pe tema manevrelor militare chineze in urma vizitei la Taipei a presedintei Camerei Reprezentantilor amerticane Nancy Pelosi, relateaza AFP.

Japonia cere oprirea imediata a manevrelor militare chineze in jurul Taiwanului

Ministrul de externe japonez, Yoshimasa Hayashi, a cerut joi oprirea imediata a manevrelor militare chineze in jurul Taiwanului, lansate ca riposta de China la vizita presedintei Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, la Taipei, relateaza agentia France Presse, citata de Agerpres.

XTB: Cum se reflecta pe burse tensiunile geopolitice dintre SUA si China in privinta Taiwanului?

Vizita Presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, in Taiwana determinat miscari pe bursele din Asia de Est. Pietele din China continentala au scazut pentru doua sesiuni consecutive, dar au crescut usor joi. Actiunile din Asia Pacific au reusit sa avanseze joi, dupa avansul de pe Wall Street si pe masura ce investitorii au depasit .

actualitate, 11:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1645 seconds )