Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Presedintele ceh Milos Zeman, reinternat in spital joi, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Presedintele ceh Milos Zeman, reinternat in spital joi, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19

Presedintele ceh Milos Zeman a fost reinternat in spital, joi, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19, la doar cateva ore dupa ce fusese externat, dupa mai mult de sase saptamani de tratament pentru o alta afectiune, a anuntat biroul sau. continuă pe Hotnews

Presedintele ceh Milos Zeman a fost externat din spital Partidul Piratilor se pregateste de guvernare

Presedintele ceh Milos Zeman a fost externat joi din spitalul din Praga unde a primit ingrijiri medicale timp de o luna si jumatate si urmeaza sa desemneze un nou premier, relateaza agentia Reuters, citata de News. ro.

Presedintele Cehiei a fost reinternat in spital, la doar cateva ore de la externare, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Presedintele ceh Milos Zeman a fost reinternat la spital, joi, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a informat presa locala, citata de Reuters.

Presedintele Cehiei a ajuns iar in spital, la cateva ore de la externare. Milos Zeman a fost testat pozitiv cu coronavirus

Nici bine n-a fost externat ca Milos Zeman, presedintele Cehiei, a ajuns din nou in spital. Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus, informeaza Reuters. Zeman, iar in spital din cauza COVID Milos .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1633 seconds )