Libnet.ro
carturesti.ro

13:45

Presedintele Cehiei a ajuns iar in spital, la cateva ore de la externare. Milos Zeman a fost testat pozitiv cu coronavirus

B1 TV B1 TV,
Presedintele Cehiei a ajuns iar in spital, la cateva ore de la externare. Milos Zeman a fost testat pozitiv cu coronavirus

Nici bine n-a fost externat ca Milos Zeman, presedintele Cehiei, a ajuns din nou in spital. Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus, informeaza Reuters. Zeman, iar in spital din cauza COVID Milos . continuă pe B1 TV

Presedintele Cehiei a fost reinternat in spital, la doar cateva ore de la externare, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Presedintele ceh Milos Zeman a fost reinternat la spital, joi, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a informat presa locala, citata de Reuters.

Prima femeie premier a Suediei a demisionat dupa cateva ore

Prima femeie premier a Suediei si-a dat demisia din functia sa la doar cateva ore dupa ce a fost aleasa. Magdalena Andersson a spus ca isi doreste sa fie prim-ministru ca lider al guvernului de partid unic. Magdalena Andersson a fost anuntata ca lider miercuri, dar a demisionat dupa ce partenerul ei de coalitie a .

Prima femeie premier din Suedia, Magdalena Andersson, a demisionat la doar cateva ore dupa ce a fost aleasa

Premierul Suediei, Magdalena Andersson, a demisionat, miercuri seara, la doar cateva ore dupa ce fusese aleasa in aceasta functie, dupa retragerea unui partener de coalitie si respingerea proiectului de buget de catre Parlament.

Al doilea accident in locul blestemat de pe soseaua Hunedoara - Deva, in cateva ore. inca o masina zdrobita VIDEO

In doar cateva ore, doi soferi au acrosat parapetele median de beton din vecinatatea giratoriului de la Santuhalm, un loc despre care multi hunedoreni s-au plans ca este slab semnalizat.

watchshop.ro

actualitate, 13:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1831 seconds )