Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Presedintele GRAUR explica de ce crede ca premierul va scapa de acuzatiile de plagiat: Unde sunt probele?

Adevărul Adevărul,
Presedintele GRAUR explica de ce crede ca premierul va scapa de acuzatiile de plagiat: Unde sunt probele?

Adevarul a consultat doi profesori universitari, rectorul UBB - Daniel David- si presedintele GRAUR Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara) - Dorin Isoc, in legatura cu acuzatiile de plagiat aduse premierului. continuă pe Adevărul

fanatik.ro: Exclusiv. Ce spune mama premierului Ciuca despre acuzatiile de plagiat: Daca era sa plagieze, nu ajungea sef de promotie!

Parintii lui Nicolae Ciuca, stabiliti in comuna Plenita judetul Dolj), sunt de partea fiului lor in scandalul declansat dupa aparitia informatiei ca premierul ar fi plagiat teza de doctorat. Publicatia PressOne sustine ca teza de doctorat a premierului Nicolae Ciuca contine plagiat in cel putin 42 din cele 147 de pagini. Sursa citata aminteste ca textul copiat la litera de primul ministru ar proveni, de fapt, din alte doua teze de doctorat. Nicolae Ciuca 54 de ani) a dobandit titlul de doctor in stiinte militare in 2003, ca urmare a realizarii lucrarii Dimensiunea angajarii armatei Romaniei in operatiuni intrunite multinationale, o lucrare intinsa pe 309 pagini, dintre care 162 de pagini sunt dedicate anexelor.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1428 seconds )