Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

PRESEDINTELE SERBIEI, MESAJ PENTRU PREMIERUL AUSTRALIAN: Va bateti joc de Novak Djokovic si de intreaga noastra natie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRESEDINTELE SERBIEI, MESAJ PENTRU PREMIERUL AUSTRALIAN: Va bateti joc de Novak Djokovic si de intreaga noastra natie

Presedintele sarb Aleksandar Vucic a postat, ieri, un mesaj in care isi arata sprijinul pentru Novak Djokovic si il acuza pe premierul australian Scott Morrison de rele tratamente aplicate liderului ATP. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Presedintele Serbiei, mesaj pentru premierul australian: Va bateti joc de Novak Djokovic si de intreaga noastra natie

Presedintele sarb Aleksandar Vucic a postat, vineri, un mesaj in care isi arata sprijinul pentru Novak Djokovic si il acuza pe premierul australian Scott Morrison de rele tratamente aplicate liderului ATP, informeaza The Age.

Ce scrie presa din Serbia despre cazul Djokovic: Va bateti joc de Novak si de intreaga noastra natie Suparare mare pentru caricaturile din Charlie Hebdo

Secretarul de stat din MAE de la Belgrad, Nemanja Starovic, acuza Australia pentru tratamentul aplicat lui ND si atentioneaza ca relatiile diplomatice ar putea avea de suferit, scrie b92. net. Vucic il ataca pe omologul Australian: Va bateti joc de Novak si de intreaga noastra natie, potrivit Net. hr. in ziarul Blic este prezentata opinia lui Danilo Andjusic, baschetbalistul lui Monaco si al nationalei Serbiei, care aduce drept argument cazul lui Bernard Tomic. Ziarul Mondo acuza Australia ca a schimbat legea peste noapte datorita reactiei din online. Sarbii sunt impartiti in privinta situatiei lui Djokovic: De la il trateaza ca pe un imigrant nenorocit din cauza propriilor lor probleme la fie se vaccineaza, fie se incapataneaza si isi incheie cariera.

Banca Transilvania, mesaj pentru clientii din Romania. Toti trebuie sa afle ultimul anunt

Banca Transilvania are un mesaj pentru clientii din Romania. Toti trebuie sa afle ultimul anunt. Banca trage un semnal de alarma, chiar la inceput de an 2022, iar mesajul este unul cat se poate de serios. Acest mesaj vine in contextul in care atacurile hackerilor s-au inmultit in ultima perioada. Banca Transilvania, mesaj pentru clientii .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1512 seconds )