Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Presedintele CE a spus ca UE ar trebui sa cheltuiasca 360 de miliarde de euro pe an pentru tranzitia la energia verde

Adevărul Adevărul,
Presedintele CE a spus ca UE ar trebui sa cheltuiasca 360 de miliarde de euro pe an pentru tranzitia la energia verde

Ursula von der Leyen a subliniat ca aceasta cifra poate fi atinsa doar prin combinarea investitiilor publice si private. continuă pe Adevărul

De ce Microsoft va plati 69 miliarde dolari pentru Activision Blizzard - cea mai mare tranzactie din tehnologie

Este cea mai mare achizitie din tehnologie: Microsoft va plati 68,9 miliarde dolari pentru compania care a dezvoltat jocuri precum Call of Duty, World of Warcraft si Candy Crush, o companie care a fost macinata de scandaluri interne in ultimul an. Achizitia va creste cu 50% veniturile Microsoft din gaming si arata cat de puternica este compania condusa de Satya Nadella. Microsoft este o forta in software-ul de business si un gigant al cloud computing-ului, iar prin achizitia de acum se antreneaza pentru a deveni o forta in metavers si transmite un mesaj clar si catre Facebook.

Novak Djokovic, in discutii pentru a da guvernul australian in judecata. Sarbul ar urma sa ceara 3,8 milioane euro pentru rele tratamente

Novak Djokovic discuta cu avocatii sai despre posibilitatea de a da in judecata guvernul australian. Liderul mondial din tenisul masculin ar urma sa ceara despagubiri de circa 3,85 milioane euro pentru rele tratamente. The .

Finantare de 2,5 milioane Euro pentru un startup fondat de un roman in Luxemburg

EmailTree, un startup care automatizeaza activitatea departamentelor de relatii cu clientii cu ajutorul Inteligentei Artificiale AI), fondat de antreprenorul roman Casius Morea la Luxemburg, a obtinut o noua finantare, de 2,5 milioane de euro, la inceput de an 2022.

Rose Home tinteste venituri de 1.3 milioane de euro pentru anul 2022

Antreprenoarea romanca Denisa Stefan a lansat acum 7 ani Rose Home, care a fost conceput ca un site de decoratiuni de casa si evenimente private - organizare candy bar, lemonade bar, accesorii inedite pentru amenajari tematice, cu o investitie initiala de 5. 000 de euro, dedicata stocului initial de marfa si crearii magazinului online.

inscrieri online: Premii de pana la 30.000 Euro pentru proiecte sustenabile

Incep inscrierile pentru premiile Noul Bauhaus european, editia din 2022, prin care vor fi recompensate ideile tinerelor talente si proiectele existente pentru sustenabilitate, incluziune si estetica.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1675 seconds )