Libnet.ro
watchshop.ro

18:15

Ce pret are biletul de intrare in parcul Legoland din Germania

Playtech Playtech,
Ce pret are biletul de intrare in parcul Legoland din Germania

Care copil nu viseaza sa devina cavaler, explorator, pilot de testare sau cosomonaut si sa intre intr-o lume fascinanta a aventurilor? in ultimii ani compania Disney a dezvoltat mai multe parcuri tematice, unde copii se pot distra pe cinste. Genul acesta de parcuri se gasesc in America si Franta. Ca si contra-punct celebra companie Lego . continuă pe Playtech

evomag.ro

Presa straina despre candidatii la cancelar si campania electorala din Germania. Americanilor le-ar placea mai hot

In mai putin de doua saptamani, vor avea loc alegerile federale din 2021. Pe 26 septembrie, electoratul va decide asupra viitorului politic al Germaniei. Mass-media internationale urmaresc indeaproape campania electorala si pe cei trei candidati la functia de cancelar: Annalena Baerbock, Armin Laschet si Olaf Scholz. insa entuziasmul este moderat si se reproseaza lipsa de carisma a candidatilor si moliciunea campaniei electorale. insa nemtilor se pare ca le place stabilitatea, iar experienta cu un ultra-carismatic cancelar nazist, sfarsita dezastruos, pare ca nu s-a stins din mentalul colectiv german.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )