Libnet.ro
watchshop.ro

18:00

Prevenirea Bolilor

Libnet Ro
 Beijing a raportat primul caz de infectare cu Omicron, cu cateva saptamani inainte de JO

Beijing a raportat primul caz de infectare cu Omicron, cu cateva saptamani inainte de JO

Orasul Beijing a raportat primul caz local de infectare cu varianta Omicron a coronavirusului, cu cateva saptamani inainte de Jocurile Olimpice de iarna, potrivit news. ro. Pang Xinghuo, director adjunct al Centrului Municipal pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, a declarat ca in urma testarilor in laborator s-au descoperit mutatii specifice variantei Omicron. Oficialii au izolat domiciliul persoanei infectate si locul de munca si au strans 2. 430 de esantioane pentru testare de la persoane cu legatura cu cele doua locuri.

Raed Arafat: Unul dintre efectele COVID-19 pe termen lung ar putea fi aparitia diabetului de tip I la un anumit procent dintre copiii infectati cu SARS-CoV-2, arata analizele ECDC (VIDEO)

O analiza realizata de Centrul pentru prevenirea si controlul bolilor din SUA ECDC) arata ca in randul copiilor au aparut mai multe cazuri de diabet de tip I decat de obicei, o situatie pe care .

Bilant vaccinare anti-COVID in Europa. 80% dintre adulti sunt vaccinati cu doua doze. Romania si Bulgaria, la coada clasamentului

Populatia adulta europeana vaccinata impotriva Covid este in crestere si atinge praguri de natura sa produca multumire in UE, potrivit celor mai recente date oferite de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

SUA aproba vaccinarea copiilor de peste 12 ani cu a treia doza

Centrul american pentru controlul si prevenirea bolilor CDC) a extins eligibilitatea dozelor de vaccin pentru cei cu varsta cuprinsa intre 12 si 15 ani.

Coronavirus: SUA reduc carantina in fata exploziei numarului de contaminari

Autoritatile sanitare americane au redus luni la jumatate perioada recomandata de carantina pentru persoanele pozitive la COVID-19, presedintele Joe Biden indemnand sa nu se intre in panica, in pofida cresterii puternice a contaminarilor zilnice din cauza variantei Omicron, scrie AFP, preluat de Agerpres. Durata izolarii scade de la zece la cinci zile pentru persoanele asimptomatice si de la 14 la cinci zile pentru cazurile contact nevaccinate, a indicat Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) din SUA.

De cand este doza booster obligatorie pentru calatorii in strainatate. Multi romani se vor enerva

Varianta omicron este acum considerata cea mai dominanta versiune a coronavirusului reprezentand 73% din noile infectii cu COVID-19 de saptamana trecuta in SUA, facand ravagii si in Europa, potrivit noilor date publicate luni de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Noile estimari cuprind cazurile pentru saptamana care s-a incheiat la 18 decembrie. Cu o .

Varianta Omicron este responsabila pentru mai mult de 73% din noile cazuri din SUA

Tulpina Omicron este cauza a peste 73% din cazurile noi de coronavirus din SUA, potrivit estimarilor publicate de Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA.

carturesti.ro

Aproape 1.400 de amenzi au fost date in ultimele 24 de ore, pentru incalcarea masurilor de prevenire a raspandirii a bolilor

Politistii si jandarmii au aplicat, in ultimele 24 de ore, 1. 393 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 343. 000 de lei, ca urmare a incalcarii unor masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategica GCS), conform Agerpres.

Cum arata Romania pe harta epidemiologica a Europei realizata de ECDC. Doua regiuni din tara noastra, singurele aflate la cel mai scazut nivel de ingrijorare

Romania figureaza cu cel mai scazut nivel de ingrijorare pe harta epidemiologica a Europeirealizata de Centrul European pentru Controlul si Prevenirea Bolilor ECDC). Cum e Romania pe harta epidemiologica a Europei in functie .

Agentiile de reglementare din sectorul sanatatii al UE recomanda administrarea combinata a vaccinurilor pentru Covid-19

Agentiile de reglementare din sectorul sanatatii al Uniunii Europene recomanda administrarea combinata a vaccinurilor pentru Covid-19, atat in privinta dozelor initiale cat si al rapelurilor, in timp ce numarul infectiilor este in crestere inainte de Craciun, transmit Reuters si news. ro. Dovezile sugereaza ca o combinare de vaccinuri cu vectori virali si vaccinuri ARNm produce niveluri bune de anticorpi impotriva coronavirusului care cauzeaza Covid-19, au declarat marti, intr-un comunicat comun, Agentia Europeana a Medicamentului EMA) si Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

CDC al SUA le recomanda americanilor sa evite calatoriile in Franta, Portugalia si Iordania

Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor al SUA le-a recomandat americanilor sa evite calatoriile in Franta, Iordania, Portugalia si Tazania, invocand ingrijorari legate de COVID-19. La ora actuala, pe lista CDC a statelor sau teritoriilor care .

Omicron a ajuns in 15 state americane in cateva zile

Mai multe cazuri de infectare cu Omicron au fost depistate in 15 state americane. Virusul s-a raspandit in doar 4 zile de la confirmarea primului caz,a anuntat duminica sefa Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, Rochelle Walensky. Printre cele mai afectate state se afla California, Colorado, Connecticut, Maryland, Massachusetts, Minnesota, New York, Pennsylvania, Utah, Washington .

Noua varianta de coronavirus, prezenta in cel putin 15 state din SUA

Cazuri de contaminare cu varianta Omicron a virusului responsabil de COVID-19 au fost identificate in cel putin 15 state americane, a anuntat astazi sefa Centrelor pentru Controlul si Prevenirea Bolilor CDC), Rochelle Walensky, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Avertisment ECDC: varianta Omicron ar putea sa devina dominanta in Europa in urmatoarele luni

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC) a avertizat ca varianta Omicron ar putea sa devina dominanta in lunile urmatoare, in Europa.

watchshop.ro

Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni

Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni, avertizeaza expertii de la Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), agentia Uniunii Europene pentru combaterea bolilor infectioase. Varianta Omicron a Covid-19 ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de infectare inregistrate in Europa, relateaza hotnews. ro. in prezent datele despre aceasta noua .

ECDC: Varianta omicron a noului coronavirus poate deveni majoritari in Europa in urmatoarele luni

Varianta omicron a SARS-CoV-2 ar putea deveni majoritara in Europa in urmatoarele luni, in cazul in care se confirmaa primele tendinte, avertizeaza joi Centrul European de Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), si ar putea cauza peste jumatate dintre infectiile provocate de virusul SARS-CoV-2 pe continent.

ECDC: Varianta omicron a noului coronavirus poate deveni majoritara in Europa in urmatoarele luni

Varianta omicron a SARS-CoV-2 ar putea deveni majoritara in Europa in urmatoarele luni, in cazul in care se confirmaa primele tendinte, avertizeaza joi Centrul European de Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), si ar putea cauza peste jumatate dintre infectiile provocate de virusul SARS-CoV-2 pe continent.

ECDC avertizeaza ca Omicron, noua varianta de coronavirus, ar putea ajunge dominanta in Europa in cateva luni

Noua varianta a virusului Sars-Cov-2, Omicron, ar putea ajunge dominanta in zona europeana in urmatoarele cateva luni, daca tendintele observate de experti se confirma, au avertizat joi Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), .

ECDC: Omicron ar putea fi responsabil pentru jumatate dintre infectiile care vor aparea in Europa in urmatoarele luni

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC) a anuntat joi ca in cateva luni varianta Omicron a coronavirusului ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de COVID-19 inregistrate in Europa.

UE avertizeaza ca varianta Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni Recomandarile ECDC

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), agentia Uniunii Europene pentru combaterea bolilor infectioase, a anuntat joi ca in cateva luni varianta Omicron a coronavirusului ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de COVID-19 inregistrate in Europa, relateaza Reuters.

actualitate, 18:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1788 seconds )