Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un prim pas spre votul impotriva Guvernului Dancila: Motiunea va fi citita astazi in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Un prim pas spre votul impotriva Guvernului Dancila: Motiunea va fi citita astazi in Parlament

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila va fi citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului joi, de la ora 10. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit cu o zi in urma, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune. continuă pe Hotnews

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece. Cate voturi vor fi pentru

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece de votul Parlamentului. Raluca Turcan sustine ca vor fi peste 233 de voturi si ca negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt permanente. Ea a adaugat ca decizia CCR cu privire la conflictul presedinte Guvern, referitoare la numirea ministrilor interimari, confirma faptul ca .

Cine sunt social-democratii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

SONDAJ Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?

PNL intentioneaza sa depuna azi, in Parlament, motiunea de cenzura contra guvernului Dancila, dupa cum a anuntat liderul partidului, Ludovic Orban. Data cand va fi votata motiunea urmeaza sa fie stabilita. Documentul are, dupa cate spune Orban, mai multe semnaturi decat necesarul de voturi pentru ca motiunea sa treaca. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

ACTUALIZARE - Stelian Ion: PSD trebuie sa respecte democratia, sa nu forteze o citire in noaptea asta, ca hotii, evident, a acestei motiuni ----------- Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind facut de liderul deputatilor PNL Raluca Turcan, in prezenta liderilor opozitiei. Motunea este semnata de 237 de parlamentari, printre care si de deputati ai minoritatilor nationale, de patru ai PSD si de un deputat independent.

VIDEO Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind f.

Iohannis pune umarul la caderea Guvernului Dancila: PSD a tinut Romania in loc. Abia astept sa treaca motiunea sa scapam de PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat optimist in ceea ce priveste trecerea motiunii de cenzura la votul in Parlament si venirea unui Guvern din care sa faca parte si liberalii.

Tariceanu anunta sfarsitul Guvernului Dancila: Sa se abtina de la orice propunere de comisar european pana dupa votul motiunii de cenzura

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru propunerea facuta pentru functia de comisar european. De asemenea, presedintele liberal-democratilor a anuntat ca marti va fi depusa motiunea de cenzura.

Motiunea de cenzura, un esec de proportii: N-au voturi ca sa treaca motiunea, spune Daea

Conform liberalilor, motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila ar trebui sa fie depusa astazi, 1 octombrie. PSD-istii sunt insa foarte relaxati. Liberalii au anuntat de curand, prin intermediul deputatului Ioan Cupsa, ca motiunea de cenzura initiata de PNL impotriva Guvernului Dancila va fi depusa pe 1 octombrie, pentru ca pe 8 sau 9 octombrie actualul .

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )