Libnet.ro
carturesti.ro

21:45

Prima decizie a guvernului Ciuca: Se reiau angajarile la stat

Adevărul Adevărul,
Prima decizie a guvernului Ciuca: Se reiau angajarile la stat

Noul guvern a adoptat joi o ordonanta de urgenta care instituie o derogare de la legislatia existenta pe durata starii de alerta si da drumul la angajari la stat, potrivit unui comunicat de presa al Executivului. continuă pe Adevărul

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

Ministrii guvernului Ciuca audiati in Parlament

Ministrii guvernului Ciuca sunt audiati in Parlament pe parcursul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021. Audierile celor propusi ca ministri se fac in Comisiile reunite ale Camerelor Parlamentului. Update 15: Ministrii propusi la Externe si la Mediu au fost avizati. Bogdan Aurescu, propus la MAE a avut 31 de voturi favorabile si 11 impotriva, iar .

Primele masuri ale Guvernului Ciuca: Atributiile vicepremierilor se stabilesc prin decizie a prim-ministrului Se reiau concursurile pentru posturi vacante din institutii publice

Cabinetul Nicolae Ciuca a adoptat in prima sa sedinta o Ordonanta de Urgenta care aduce o serie de modificari in structura Executivului, una dintre acestea fiind ca atributiile viceprim-ministrilor se stabilesc prin decizie a prim-ministrului, a anuntat joi seara Guvernul. Actul instituie si o derogare de la dispozitiile art. 27 alin. 3 din Legea 552020, astfel ca pentru posturile si functiile vacante si temporar vacante din institutiile publice se vor putea organiza concursuri, pana la data de 1 iunie 2022.

Sefa Comisiei Europene, reactie dupa investirea Guvernului Ciuca. Ce a transmis Ursula von der Leyen

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciuca, felicitandu-l si transmitandu-i ca CE va lucra impreuna cu noul Guvern pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR.

Lista Guvernului Ciuca va fi depusa marti in Parlament, care stabileste calendarul audierii ministrilor si cand va fi votul in plen Doua probleme pe care trebuie sa le clarifice PSD

Componenta Guvernului condus de Nicolae Ciuca si programul de guvernare al noii coalitii PNL-PSD-UDMR vor fi depuse marti in Parlament, care va stabili calendarul audierii ministrilor propusi si votul in plenul reunit al celor doua Camere, care va fi cel mai probabil joi. Conducerea PSD se reuneste marti, pentru a definitiva propunerea de vicepremier din partea partidului si secretarul general al Guvernului.

Parlamentul se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului Ciuca. Lista completa a ministrilor

Parlamentul Romaniei se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului popus de Nicolae Ciuca. Sedinta plenului reunit va incepe la ora 10:00, cand premierul desemnat va prezenta programul de guvernare si lista ministrilor. Ulterior, .

REPORTAJ investirea Guvernului Ciuca: PNL si-a luat portia de umilinta. Ce si-au reprosat partidele si cum s-a ajuns iar la proteste in Parlament

Guvernul Ciuca a fost investit fara emotii, intr-o sedinta in care PSD s-a comportat ca si cum PNL este inca adversarul sau, in timp ce liberalii au acceptat cu resemnare criticile si au facut apel la unitate.

watchshop.ro

actualitate, 21:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,171 seconds )