Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Prima echipa de F1 care a anuntat data lansarii noului monopost

Online Sport Online Sport,
Prima echipa de F1 care a anuntat data lansarii noului monopost

Formula 1 intra intr-o noua era, iar fanii Marelui Circ mai au putin de asteptat pana cand vor vedea la lucru noile monoposturi de cursa. continuă pe Online Sport

Cand revine Simona Gherghe la Antena 1, de fapt. Vedeta TV a anuntat data oficiala

Simona Gherghe a anuntat cand va reveni la Antena 1. Vedeta este printre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din Romania, asa ca nu e de mirare ca publicul cere sa o vada pe micile ecrane. Ea prezinta emisiunea Mireasa, la Antena 1 si abia asteapta sa ii cunoasca pe concurentii show-ului care a ajujns .

China intentioneaza sa devina prima tara care construieste o baza de cercetare pe Luna, depasind astfel Rusia si SUA

China intentioneaza sa fie prima tara care construieste o baza de cercetare pe Luna, depasind astfel Rusia si Statele Unite ale Americii, scie Rosbalt. Se doreste cosntruirea unei unitati mobile autonome a statiei de cercetare, care sa permita cercetatorilor chinezi sa se indeparteze de aceasta la o distanta de pana la 1. 000 de kilometri. Referinta: De ce nu putem amplasa o statie cosmica pe Luna? Un om de stiinta raspunde.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1611 seconds )