Libnet.ro
carturesti.ro

18:00

Prima editie Untold, finantata ilegal. Judecatorii urmeaza sa pronunte sentinta finala

B1 TV B1 TV,
Prima editie Untold, finantata ilegal. Judecatorii urmeaza sa pronunte sentinta finala

De Untold se leaga multe aspecte bizare, ilegalitati si absurditati. Una dintre ele a fost scoasa la suprafata de procurorii din Cluj. Prima editie a evenimentului muzical, organizata in anul 2015, ar fi fost organizata . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Peste 45.000 de oameni au participat la prima editie SAGA. Festivalul continua si in 2022

SAGA Festival a ajuns la final, insa organizatorii au anuntat deja datele pentru anul viitor! Prima editie SAGA Festival a fost un real succes! Peste 45. 000 de oameni, din peste 30 de tari, au fost impreuna in fiecare zi de festival pentru a se bucura de artistii lor favoriti! Pornind de la Source, energia a .

Emisiunea cu care PRO TV a dat lovitura toamna aceasta. Si-a spulberat concurenta de la prima editie

PRO TV a lansat cel mai fresh format muzical din Romania. Cum se numeste noua emisiune de talente care ar pute detrona show-uri cu greutate precum X Factor sau Vocea Romaniei. Despre ce este vorba si cine sunt vedetele care fac parte din juriu. Emisiunea de talente cu care PRO TV a depasit barierele audientelor .

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )