Libnet.ro
watchshop.ro

20:45

Prima sedinta de guvern a Cabinetului Ciuca. Decizie privind bugetul

România Liberă România Liberă,
Prima sedinta de guvern a Cabinetului Ciuca. Decizie privind bugetul

Prima sedinta de guvern a Cabinetului condus de Nicolae Ciuca are loc joi seara, la Palatul Victoria. Sedinta de guvern are la mai putin de trei ore de la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, prima reuniune a Cabinetului Ciuca este programata sa se desfasoare joi, . continuă pe România Liberă

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

Ciuca, la prima sedinta de Guvern: Multumesc partidelor politice care au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii

Premierul Nicolae Ciuca a precizat, in prima sedinta de Guvern de cand a fost numit in functie joi, ca este important ca partidele politice au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii. El a adaugat a adaugat ca Executivul poate transmite mesajul prin care sa condamne orice fel de violenta impotriva femeilor, in contextul marcarii joi Zilei Internationale a eliminarii violentei impotriva fetelor si femeilor.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Guvernul va adopta, astazi, in prima sa sedinta dupa investirea de catre Parlament, un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres.

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus juramantul. Klaus Iohannis: criza politica s-a terminat!

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus, joi, de la ora 15. 00, juramantul la Palatul Cotroceni. in sfarsit, dupa doua luni de criza politica, Romania are, din nou, un Guvern! Ministrii cabinetului Ciuca au depus juramantul, iar la sfarsitul intalnirii de la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a declarat ca e nevoie de un Guvern solid, iar acum .

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus juramantul. Klaus Iohannis: criza politica s-a terminat!

Ministrii Cabinetului Ciuca au depus, joi, de la ora 15. 00, juramantul la Palatul Cotroceni. Romania are Guvern dupa doua luni de criza. Dupa depunerea juramantului, Klaus Iohannis a declarat ca e nevoie de un Guvern solid, iar acum il avem. Va felicit, criza politica s-a terminat. Dar celelalte crize, nu. Si nici problemele nu au .

ASTAZI Birourile permanente reunite stabilesc calendarul pentru investirea Cabinetului Ciuca

Calendarul audierilor pentru ministrii Cabinetului Ciuca si al plenului comun pentru investirea noii echipe guvernamentale va fi stabilit in sedinta Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, care este programata astazi, la ora 18,30, potrivit Agerpres.

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat amendamentele privind bugetul pentru a putea achita facturile catre Gazprom

In regim de urgenta, joi, Parlamentul Republicii Moldova a aprobat amendamentele privind legea bugetului de stat pentru 2021, astfel sa poata plati facturile pe care Republica Moldova le are restante fata de compania ruseasca de .

carturesti.ro

actualitate, 20:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1621 seconds )