Libnet.ro
carturesti.ro

15:00

IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Guvernul va adopta, astazi, in prima sa sedinta dupa investirea de catre Parlament, un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Prima sedinta de guvern a Cabinetului Ciuca. Decizie privind bugetul

Prima sedinta de guvern a Cabinetului condus de Nicolae Ciuca are loc joi seara, la Palatul Victoria. Sedinta de guvern are la mai putin de trei ore de la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, prima reuniune a Cabinetului Ciuca este programata sa se desfasoare joi, .

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

watchshop.ro

actualitate, 15:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1879 seconds )