Libnet.ro
carturesti.ro

05:00

Prima tara europeana care impune vaccinarea adultilor

Antena3 Antena3,
Prima tara europeana care impune vaccinarea adultilor

Austria va deveni prima tara europeana care va impune vaccinarea persoanelor peste 18 ani de la inceputul lunii februarie. continuă pe Antena3

Viena nu crede in proteste: Austria, prima tara din UE care obliga la vaccinare

Parlamentul de la Viena, Austria, a adoptat joi legea care obliga toti adultii la vaccinare impotriva COVID-19, ea devenind prima tara din Uniunea Europeana-UE care ia o astfel de masura pentru a lupta impotriva pandemiei, in pofida numeroaselor proteste de strada. Proiectul de lege, anuntat in noiembrie pentru a impulsiona o campanie de vaccinare sovaielnica, .

Strategia primei tari din UE care introduce vaccinarea obligatorie anti-COVID. Cand vor incepe amenzile

Guvernul austriac si-a prezentat proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie impotriva Covid-19. Austria este prima tara din UE care introduce o astfel de obligatie legala. Reglementarea va intra in vigoare la 1 februarie, cu o perioada de tranzitie de sase saptamani, pana la jumatatea lunii martie, timp in care nu vor fi aplicate penalitati.

watchshop.ro

actualitate, 05:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1568 seconds )