Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Primele sanctiuni dupa scandalul de vineri de la Primaria Timisoara: Jandarmeria a dat 12 amenzi

Hotnews Hotnews,
 Primele sanctiuni dupa scandalul de vineri de la Primaria Timisoara: Jandarmeria a dat 12 amenzi

Jandarmeria Timis a dat 12 amenzi dupa scandalul provocat de zeci de persoane in Primaria Timis, edilul Dominic Fritz acuzand ca o banda de membri si simpatizanti AUR, printre care si George Simion, au fortat intrarea in Primaria Timisoara. in replica, liderul AUR a sustinut ca nu a existat niciun incident violent. continuă pe Hotnews

UPDATE Dominic Fritz: O banda de membri si simpatizanti AUR, in frunte cu George Simion, au fortat intrarea in Primaria Timisoara Replica lui Simion: Nu a existat niciun incident violent VIDEO

Dominic Fritz acuza ca o banda de membri si simpatizanti AUR, printre care si George Simion, au fortat intrarea in Primaria Timisoara si afirma ca fortele de ordine au asistat impotente la acest act violent. in replica, George Simion sustine ca nu a existat niciun incident violent la Primarie unde venise pentru o audienta in cazul unui urmas al unei victime de la Revolutie.

Amenzile date de Jandarmerie dupa asaltul AUR de la Primaria Timisoara. George Simion a fost primul amendat

Jandarmeria Romana a dat 12 amenzi in valoare de totala de 44. 000 de lei dupa asaltul AUR de la Primaria Timisoara de vineri, 14 ianuarie 2022. Potrivit subprefectului Ovidiu Draganescu, George Simion a fost primul amendat.

Motivul pentru care o amenda aplicata de Primaria Timisoara propriei companii a fost anulata in instanta

Judecatoria Timisoara a anulat, in prima instanta, o amenda de 2. 500 de lei aplicata de Primaria Timisoara companiei de termoficare Colterm pentru ca nu a refacut asfaltul spart cu ocazia unei lucrari. Procesul continua la Tribunalul Timis.

VIDEO. George Simion si cateva zeci de simpatizanti AUR au patruns in Primaria Timisoara si au scandat impotriva lui Dominic Fritz. Edilul USR a reactionat dur Jandarmeria a anuntat ca va da amenzi

George Simion, copresedintele AUR, si cateva zeci de simpatizanti ai formatiunii au patruns in Primaria Timisoara si au inceput sa scandeze impotriva primarului USR Dominic Fritz, transmite Debanat. ro. Edilul a reactionat in termeni duri, iar .

Asaltul AUR de la Primaria Timisoara. A fost dechis dosar penal pentru violarea sediului profesional VIDEO

Politia Timis s-a autosesizat in urma scandalului provocat de AUR, la Primaria Timisoara. Vineri, co-presedintele AUR, George Simion, si un grup de sustinatori a intrat cu forta in Primaria Timisoara, cerand sa se intalneasca du Dominic Fritz.

Se dau primele amenzi in scandalul facturilor. Care sunt companiile verificate

ANRE a dat primele amenzi in scandalul facturilor companiilor Electrica Furnizare si Gaz Vest. Cei doi furnizori au fost sanctionati pentru neaplicarea schemei de sprijin pentru plata facturilor aferente consumului de energie electrica si gaze naturale din luna noiembrie 2021. Antr-un comunicat de presa al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) se precizeaza .

Primaria Timisoara cere Transporturilor santierul Centurii de Vest: Suntem cei mai interesati

Primaria Municipiului Timisoara a transmis Ministerului Transporturilor condus de timisoreanul Sorin Grindeanu un memoriu prin care solicita preluarea executiei lucrarilor la Centura de Vest Timisoara, impreuna cu finantarea aferenta.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1434 seconds )