Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Primii pacienti romani COVID-19 in stare critica transferati in Ungaria

Hotnews Hotnews,
 Primii pacienti romani COVID-19 in stare critica transferati in Ungaria

Transferul in Ungaria al primilor pacienti romani infectati cu SARS-Cov-2, aflati in stare critica, a inceput astazi. Este vorba despre 10 pacienti, 8 dintre acestia au fost internati in Unitati de Primiri Urgente ale unor spitale din Bucuresti iar alti 2 la Timisoara, in stare stabila. Toti cei 10 sunt transportabili si necesita asistenta medicala de specialitate intr-o sectie de Anestezie-Terapie Intensiva. continuă pe Hotnews

Ministrul interimar al Sanatatii: Primii pacienti infectati cu noul coronavirus vor fi transferati in seara aceasta la Spitalul modular din Pipera Sedinta de Consiliu General pentru alocarea banilor necesari

Primii pacienti infectati cu SARS-CoV-2 vor fi transferati marti seara la Spitalul modular de la Pipera, a anuntat ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, potrivit Agerpres. Pentru operationalizarea intregului spital este insa nevoie de bani, iar Consiliul General s-ar putea intruni astazi, la ora 18. 00 pentru aprobarea unei rectificari bugetare. Deocamdata se discuta, in Comisia de Sanatate, cati bani sa se aloce si cate paturi sa aiba spitalul. Cosmin Smighelschi, consilier general USR-PLUS, a declarat ca paturile vor fi fara oxigen.

Cseke Attila, ministrul interimar al Sanatatii: in aceasta seara vor fi transferati primii pacienti la spitalul modular Pipera (VIDEO)

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila a inaugurat spitalul modular de la Pipera. Acesta a anuntat ca in seara de marti vor fi transferati primii pacienti in sectia externa de la Pipera, iar personalul va .

CSEKE ATTILA: Spitalul modular Pipera va primi in aceasta seara primii pacienti

Primii pacienti infectati cu SARS-CoV-2 vor fi transferati in aceasta seara la Spitalul modular de la Pipera, a anuntat ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, potrivit Agerpres.

Spitalul modular de la Letcani a primit in sfarsit primii pacienti cu COVID, insa tot nu s-a rezolvat problema stocatorului de oxigen

Spitalul modular de la Letcani Iasi) - care a costat peste 13 milioane de euro si a stat inchis mai bine de opt luni - a primit marti seara primii pacienti cu COVID, insa este vorba doar despre pacienti cu forme medii de COVID, care nu necesita suport mare de oxigen si pot beneficia de oxigenoterapie cu ajutorul concentratoarelor, pentru ca in continuare lipseste stocatorul de oxigen, scrie Ziarul de Iasi.

Zece pacienti din Romania, bolnavi de COVID-19, transferati astazi in spitale din Ungaria

Zece pacienti din Romania infectati cu SARS-Cov-2, in stare critica, sunt transferati astazi in doua spitale din Ungaria.

Claudiu Tirziu, despre transferul bolnavilor de COVID in Ungaria: Nu vad de ce am refuza, bine ca ajutorul vine de la un vecin

Copresedintele AUR Claudiu Tirziu a declarat, pentru Adevarul, ca nu este de mirare faptul ca Ungaria ar avea capacitati mai mari decat noi, considerand ca guvernarea din ultimii doi ani ne-a dus cu un picior in groapa. Reactia vine in contextul in care ministrul de Externe al Ungariei a anuntat ca tara sa va prelua 50 de pacienti romani infectati cu Covid-19.

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )