Libnet.ro
evomag.ro

22:15

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2021 2Performant inregistreaza o cifra de afaceri de 10,7 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2021 2Performant inregistreaza o cifra de afaceri de 10,7 milioane de lei

2Performant inregistreaza o cifra de afaceri de 10. 740 lei in prima jumatate a anului 2021, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

Cursuri online pentru studentii de la Facultatea de Litere din Bucuresti in primul semestru

Toate cursurile din semestrul intai ale Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti s-a hotarat ca se vor face online. Consiliul Facultatii de Litere a fost cel care a luat aceasta decizie. Astfel, organizarea cursurilor si a seminariilor la toate programele de studii de licenta, masterat si doctorat, pentru semestrul I al anului universitar 2021-2022 .

Primul judet din Romania care a intrat in scenariul galben. Ce restrictii vor fi dupa ce rata de infectare a crescut brusc

Valul 4 al pandemiei se resimte deja in Romania de cateva saptamani. Ccare este primul judet din tara care a intrat in scenariul galben? Cetatenii trebuie sa se conformeze aici la noi restrictii. Rata de infectare a locului a crescut brusc. Pandemie valul 4: primul judet din Romania care a intrat in scenariul galben Situatia .

Carbunele a redevenit cea mai importanta sursa de energie pentru Germania dupa renuntarea la energia nucleara

Carbunele a inlocuit energia eoliana la capitolul cea mai importanta sursa de energie pentru productia de electricitate in Germania, in primul semestru din 2021, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.

COLLIERS: Piata de terenuri continua sa inregistreze interes crescut

Piata terenurilor a ramas activa in primul semestru din 2021 in ceea ce priveste intentiile de cumparare, continuand tendintele de anul trecut si indicand o perspectiva buna pentru restul anului, chiar daca unele tranzactii ar putea sa nu fie incheiate in 2021 pe fondul obligatiilor asumate in pre-contractele semnate, majoritatea legate de aspecte urbanistice, arata raportul Colliers privind evolutia pietei imobiliare in primul semestru din 2021.

actualitate, 22:15

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )