Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Primul weekend de nunti cu certificat verde. Politia nu si-a dotat oamenii cu telefoane care sa poata scana codurile

Adevărul Adevărul,
Primul weekend de nunti cu certificat verde. Politia nu si-a dotat oamenii cu telefoane care sa poata scana codurile

Weekendul acesta este primul in care se vor organiza nunti dupa masurile prevazute in scenariul rosu, in localitatile unde rata de incidenta a depasit 3 la mie. Este si cazul Bucurestiului, unde participantii la evenimentele private trebuie sa prezinte certificatul verde, rezultatul unui test sau dovada ca au trecut prin boala. Dar cine le verifica si cum?, se intreaba cei de la click. ro. continuă pe Adevărul

Primul weekend de nunti cu certificat verde. Mirii sunt nevoiti sa-si trieze invitatii

Ultimul weekend din septembrie este primul in care se vor organiza nunti dupa masurile prevazute in scenariul rosu, in localitatile unde rata de incidenta a depasit 3 la mie. stfel, participantii la evenimentele private trebuie sa prezinte certificatul verde, care atesta vaccinarea, rezultatul unui test negativ sau dovada ca au trecut prin boala.

Ce a facut Dorian Popa dupa ce i s-a cerut certificat verde la restaurant. Reactia artistului

Dorian Popa a dezvaluit ce i s-a intamplat la un restaurant, la care a mers sa ia masa. in momentul in care a intrat in local, cantaretului i s-a cerut certificatul verde Covid, care sa ateste ca este vaccinat importiva noului coronavirus. Reactia artistului a fost total neasteptata pentru patronii restaurantului. Dorian Popa, experienta total .

La Festivalul Enescu se poate intra doar cu certificat verde sau test antigen negativ

Singura modificare cu privire la accesul la concertele din ultimele zile ale Festivalului Enescu, in urma cresterii ratei de infectare la 3,3 la mie, este legata de necesitatea prezentarii certificatului verde sau a unui test rapid antigen negativ la intrarea in toate salile unde au loc evenimentele, informeaza organizatorii festivalului. Potrivit unui comunicat, urmeaza ca .

Sporturi de iarna la Poiana Brasov, doar cu certificat verde sau test

Cei care vor dori sa practice sporturile de iarna in sezonul 2021-2022 la Poiana Brasov vor avea, cel mai probabil, nevoie sa prezinte dovada vaccinarii anti-COVID-19 ori un test negativ. Declaratia a fost facuta joi de viceprimarul Sebastian Rusu. El a declarat si ca Primaria Brasov a inceput deja pregatirile pentru deschiderea sezonului de schi.

Fara certificat verde COVID pentru copiii cu varsta pana in 12 ani Noile modificari decise de autoritati

Certificatul verde COVID ramane in vigoare in localitatile cu rata de infectare de 3 sau de peste 3 la mia de locuitori, pentru accesul in restaurante, baruri, spectacole, la piscina sau la evenimente private, iar in cazul copiilor va fi obligatoriu pentru cei cu varsta de peste 12 ani, conform deciziei adoptate joi de autoritati. Pana acum, era necesar pentru copiii cu varsta de la 6 ani, pe care parintii trebuia sa ii testeze COVID pentru a putea merge cu ei la diverse evenimente. DOCUMENT Carantina de noapte in weekend in zonele cu rata de infectare de peste 6. Sunt exceptate persoanele vaccinate Lista restrictiilor decise de CNSU.

Profesorii fara certificat verde din Israel nu vor mai putea intra in scoli si preda incepand cu 3 octombrie

Conform unor noi ordine ale guvernului din Israel, personalului din educatie care nu are un permis verde pentru COVID-19 li se va refuza intrarea in scoli; sindicatele profesorilor se opun mutarii. Ministerul Sanatatii a instruit .

Ion Biris (HORA): Daca intra 20 de clienti in restaurant cu acelasi certificat verde, nu am dreptul sa ii legitimez Dragos Petrescu: Sa ne apucam sa testam copiii peste 6 ani mi se pare aberant (VIDEO)

Ion Biris, presedintele Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA), a avertizat asupra problemelor in folosirea certificatului verde COVID. Acesta a sustinut ca operatorii de restaurante nu au dreptul sa ii legitimeze pe .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )