Libnet.ro
UNICEF

13:17

Probei 400

Libnet Ro
Romania, in finala la stafeta 4100 m liber masculin, la Mondialele de natatie pentru juniori. Start de exceptie pentru David Popovici

Romania, in finala la stafeta 4100 m liber masculin, la Mondialele de natatie pentru juniori. Start de exceptie pentru David Popovici

Echipa Romaniei, formata din David Popovici, Alexandru Constantinescu, Stefan Cozma si Patrick Dinu, a obtinut primul loc in seriile probei de stafeta masculin 4100 metri liber, la Campionatele Mondiale de Juniori de la Lima, si s-a calificat in finala. Aissa Claudia Prisecariu si Rebecca Aimee Diaconescu, s-au calificat in semifinalele probei de 100 de metri spate, iar Vlad Stancu in finala probei de 400 de metri liber.

CM Natatie Juniori: Vlad Stancu s-a calificat in finala probei de 400 m liber

Vlad Stancu a obtinut marti calificarea in finala probei de 400 de metri liber, in prima zi a Campionatelor Mondiale de Natatie pentru juniori de la Lima.

Nadia Comaneci, dezvaluiri neasteptate despre David Popovici: Astept sa ne revedem curand

David Popovici este unul dintre cei mai de succes sportivi din Romania. Tanarul obtine medalii de aur si titluri presitogioase. Campionul este de neoprit. Campionul s-a retras din finala probei de 400 m liber din cadrul Campionatelor Europene de Natatie de la Roma, o proba in care romanul se calificase miercuri dimineata cu al patrulea timp din serii. Nadia Comaneci, mesaj special pentru David Popovici La scurt timp dupa ce a devenit campion european si la 200 de metri liber, David Popovici a fost felicitat de catre toti sportivii din lume. Printre acestia s-a numarat si Nadia Comaneci. Legenda gimnasticii romanesti s-a aratat impresionata de numeroasele recorduri obtinute de sportivul in varsta de 17 ani si este mandra de reusitele sale.

De ce s-a retras David Popovici din finala la 400 metri liber. Antrenorul campionului a lamurit motivul deciziei

De ce s-a retras David Popovici din finala la 400 metri liber. Dublul campion mondial si european la 100 si 200 metri liber, reusise calificarea si in finala probei in care a concurat pentru prima oara. El inregistrase al patrulea timp in seriile desfasurate de dimineata. La scurta vreme, a venit vestea ca David Popovici .

CE Natatie: Antrenorul lui David Popovici explica retragerea inotatorului din finala de la 400 m liber

Calificat cu al patrulea timp in finala probei de 400 m liber din cadrul CE Natatie de la Roma, David Popovici a ales sa se retraga inainte de marea finala. Decizia a fost explicata de Adrian Radulescu, antrenorul dublului campion european si mondial.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber. Motivul din spatele deciziei

David Popovici nu va concura in finala probei de 400 de metri liber, in care reusise sa se calificase cu al patrulea cel mai bun timp.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber de la Europenele de Natatie. Motivul invocat de inotatorul momentului

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber din cadrul Campionatelor Europene de Natatie de la Roma, o proba in care romanul se calificase miercuri dimineata cu al patrulea timp din serii. David Popovici s-ar fi retras din finala de la 400 m liber din cauza oboselii .

CE Natatie: David Popovici s-a retras din finala de la 400 m liber - Motivul invocat de dublul campion european

David Popovici a obtinut calificarea in finala probei de 400 m liber din cadrul CE de Natatie de la Roma la chiar prima participare din cariera. inotatorul momentului nu va participa insa la marea finala, el alegand sa se retraga.

David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber. Romanul concureaza miercuri seara pentru o noua medalie la Europenele de la Roma

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber de la Campionatele Europene de Natatie si va concura miercuri seara pentru o noua medalie in competitia de la Roma. David Popovici, calificat in finala probei de 400 m liber de la Roma .

David Popovici s-a calificat in finala probei de 400 m liber la europenele de la Roma

Dupa ce a castigat medalia de aur la 100 m liber, cu record mondial absolut si cea de la 200 m liber cu record mondial de juniori, David Popovic s-a calificat si in finala probei de 400 m liber de la Campionatul European de la Roma.

David Popovici s-a calificat in finala de la 400 metri liber

ACTUALIZARE - David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber de la CE de Natatie --- David Popovici s-a calificat in finala si in proba de 400 m liber din cadrul Campionatului European de natatie de la Roma. Sportivul nostru face senzatie la aceasta competitie reusind sa evolueze la cel mai inalt nivel, chiar si intr-o proba in care nu a mai concurat.

CE Natatie: David Popovici, in finala de la 400 m liber la prima participare din cariera - Al patrulea timp din serii

David Popovici a dominat prima serie de calificare pentru finala probei de 400 m liber au fost in total doar trei sportivi), iar timpul reusit a fost suficient pentru a ajunge in finala care va avea loc miercuri, de la ora 19:53.

De ce a refuzat David Popovici ofertele universitatilor americane. Campionul roman s-a retras din finala probei de 400 metri liber

De ce a refuzat David Popovici ofertele universitatilor americane. inotatorul roman de 17 ani este noul fenomen al natatiei mondiale. Sportivul legitimat la Dinamo a devenit dublu campion mondial si european in probele de 100 si 200 metri liber. Performantelor Regelui David au atras atentia marilor universitati americane, ce ar dori sa-l inregimenteze pe David .

Antrenorul momentului din sportul romanesc implineste miercuri 32 de ani

In ziua in care elevul David Popovici va concura in seriile probei de 400 m liber din cadrul CE de Natatie, antrenorul Adrian Radulescu implineste 32 de ani.

Vlad Stancu castiga medalia de argint pentru Romania, in finala de 400 metri liber, la europenele de inot pentru juniori

Inotatorul roman Vlad Stancu a obtinut duminica medalia de argint in finala probei de 400 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de inot de la Otopeni. Performanta vine dupa ce romanul a cucerit aurul la 1. 500 m liber si argintul la 800 m liber.

Vlad Stancu, argint in proba de 400 m liber - A noua medalie a Romaniei la CE inot Juniori de la Otopeni

Vlad Stancu a cucerit duminica a patra sa medalie in cadrul Campionatelor Europene de inot la Juniori de la Otopeni, dupa ce a terminat pe locul al doilea in finala probei de 400 m liber.

Gabriel Burtanete, medalie de aur la sarituri, la Cupa Mondiala de la Varna

Gabriel Burtanete a cucerit medalia de aur, duminica, in finala probei de sarituri din cadrul Cupei Mondiale de gimnastica artistica de la Varna Bulgaria), cu o medie de 14,400, dupa 14,650 la prima saritura si 14,150 la a doua.

VIDEO CE Natatie - Modul incredibil in care David Popovici a ratat finala de la 400 de metri liber

David Popovici a ratat calificarea in finala probei de 400 de metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natatie. inotatorul roman conducea fara probleme cursa, dar o eroare l-a facut sa piarda timp important.

Cinci medalii cucerite de juniorii romani la Europene. Despre ce competitie e vorba

Cinci medalii la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Pesaro Italia), una de aur, doua de argint si doua de bronz pentru juniorii romani. Romania a cucerit aurul in finala probei de dans aerobic Darius Branda, Madalin Boldea, Mirela Frincu, Daria Mihaiu, Larisa Suiu, Vladut Popa), cu 17,650, devansand Rusia 17,400) si Ungaria 17,250).

CE Atletism U20: Remus Andrei Niculita, locul 6 in finala probei de 400 m

Sportivul roman Remus Andrei Niculita a ocupat locul 6 in finala probei de 400 m, vineri, la Campionatele Europene de atletism Under-20 de la Tallinn Estonia).

actualitate, 13:17

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1491 seconds )