Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Probleme importante descoperite de ANPC la alte 3 mari magazine din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Probleme importante descoperite de ANPC la alte 3 mari magazine din Bucuresti

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea CRPCR) Bucuresti-Ilfov, sub coordonarea presedintelui Autoritatii Natioale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Mihai Culeafa, a desfasurat astazi o serie de actiuni de verificare a modului in care operatorii economici care comercializearza produse alimentare, respecta prevederile legale din domeniu, tinand cont ca ne aflam la inceputul sezonului marcat de sarbatorile de iarna, moment in care achizitia de astfel de produse se intensifica, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Endava anunta extinderea business-ului in alte trei locatii din tara

Endava, compania britanica de software prezenta pe piata locala cu 7 centre de livrare in Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Targu-Mures si Pitesti, anunta extinderea business-ului in alte trei locatii din tara noastra: Craiova, Sibiu si Suceava, conform unui comunicat remis redactiei.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1581 seconds )