Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Un procuror din Glodeni, condamnat la inchisoare pentru abuz de serviciu si fals in acte publice

Adevărul Adevărul,
Un procuror din Glodeni, condamnat la inchisoare pentru abuz de serviciu si fals in acte publice

Un procuror din cadrul Procuraturii raionului Glodeni a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii abuz de serviciu si fals in acte publice. Condamnatul a fost privat de dreptul de a ocupa functia de procuror pe un termen de zece ani. Sentinta i-a fost dictata de catre Judecatoria Drochia, sediul Glodeni, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Novak Djokovic, din nou in detentie pentru migranti. Ce se va intampla duminica cu el

Novak Djokovic, numarul unu mondial al tenisului masculin, este implicat intr-un scandal rasunator. Sportivul sarb a devenit cel mai titrat jucator din lume nu pentru performantele sale in tenis, ci pentru ca nu este vaccinat anti-coronavirus si a mintit. Tenismanul a fost trimis din nou intr-un centru de detentie in orasul australian Melbourne, dupa ce .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )