Libnet.ro
UNICEF

09:30

Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Adevărul Adevărul,
Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990. continuă pe Adevărul

Surse: Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu

Procurorul general Alex Florenta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarului Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru Agerpres. Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu Dosarul Mineriadei a fost trimis in judecata iunie 2017. Un numar de 13 persoane, printre care Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Magureanu, Mugurel Florescu, Miron Cozma, Adrian Sarbu si Cazimir Ionescu, sunt acuzate de infractiuni contra umanitatii, fapte pentru care sunt prevazute pedepse cu inchisoare pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 24 ani.

Procurorul general ii cere lui Iohannis aviz pentru urmarirea penala a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Procurorul general ii cere lui Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul mineriadei din iunie 1990

Procurorul general Alex Florenta ii solicita presedintelui Klaus Iohannis aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din iunie 1990, au declarat surse judiciare, potrivit agerpres. ro. Initial, in iunie 2017, fostul presedinte Ion Iliescu a fost trimis in judecata pentru infractiuni contra umanitatii, alaturi de fostul premier Petre Roman si fostul .

Procurorul general ii cere presedintelui Iohannis sa aprobe urmarirea penala a lui Iliescu

Procurorul general al Romaniei, Alex Florenta, ii cere presedintelui Iohannis sa aprobe urmarirea penala a fostului presedinte Ion Iliescu. Este vorba de dosarul Mineriadei din 13 15 iunie 1990, in care minerii au venit la Bucuresti pentru a maltrata protestatarii din Piata Universitatii. Datele oficiale arata ca actiunea minerilor a produs sase morti si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )