Libnet.ro
UNICEF

01:05

Producatorilor Cereale

Libnet Ro
Alerta de trafic pentru romani. Traficul din Bulgaria, restrictionat din cauza protestelor

Alerta de trafic pentru romani. Traficul din Bulgaria, restrictionat din cauza protestelor

Protestele demarate de Asociatiile Producatorilor de Cereale si ale Fermierilor au dat peste cap traficul din Bulgaria. Astfel ca, circulatia va fi blocata pentru cateva ore. Avertizarea a fost emisa de Ministerul Afacerilor Externe. Romanii care au in vedere tranzitarea acestei tari, vor trebui sa tina cont de o serie de recomandari. Protestele din Bulgaria .

Fermierii sunt revoltati ca guvernul nu protejeaza sectorul agricol: Am pierdut 3 miliarde de euro in urma razboiului din Ucraina

Nina Gheorghita, vicepresedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR), a declarat luni, 18 septembrie, ca are asteptari ca autoritatile din Romania sa ii protejeze pe fermieri si sa protejeze viabilitate fermelor din tara noastra, in scandalul interzicerii importurilor de cereale din Ucraina. Fermierii, revoltati ca autoritatile din Romania nu protejeaza sectorul agricol .

Drumuri din Bulgaria si vami de la frontiera cu Romania, blocate de protestele fermierilor incepand de luni Avertismentul MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, incepand de luni, asociatiile producatorilor de cereale si fermierilor din Bulgaria vor organiza proteste la nivel national, prin blocarea circulatiei rutiere inclusiv cu utilaje agricole.

Alerta de calatorie in Bulgaria, din cauza protestelor fermierilor. Circulatia va fi blocata

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, luni, romanii care calatoresc din diferite motive in Bulgaria ca sunt proteste ale Asociatiilor Producatorilor de Cereale si ale Fermierilor, astfel ca circulatia va fi blocata.

Fermierii din Bulgaria anunta proteste care vor afecta circulatia pe mai multe drumuri. Ce trebuie sa stie romanii care tranziteaza tara vecina

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, incepand de luni, 18 septembrie, asociatiile producatorilor de cereale si fermierilor din Bulgaria vor organiza activitati de protest la nivel national, prin blocarea circulatiei rutiere cu resurse umane si.

Trafic blocat in Vama Giurgiu: producatorilor bulgari de cereale protesteaza

Traficul este restrictionat, luni, pe ambele sensuri la iesirea din Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Giurgiu, pe teritoriul Bulgariei, din cauza unor actiuni de protest ale producatorilor bulgari de cereale.

Trafic blocat in Vama Giurgiu: producatorii bulgari de cereale protesteaza

Traficul este restrictionat, luni, pe ambele sensuri la iesirea din Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Giurgiu, pe teritoriul Bulgariei, din cauza unor actiuni de protest ale producatorilor bulgari de cereale.

Trafic restrictionat la punctele de frontiera cu Bulgaria, in urma protestelor fermierilor bulgari

Traficul este restrictionat, luni, pe ambele sensuri la iesirea din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe teritoriul Bulgariei, din cauza unor actiuni de protest ale producatorilor bulgari de cereale.

APIA acorda sprijin financiar in valoare de peste 99,2 milioane lei pentru producatorilor de cereale

APIA efectueaza platile aferente masurii de sprijin care se acorda producatorilor agricoli din sectorul cereale, in conformitate cu prevederile HG nr.

Comisia Europeana tripleaza bugetul de sprijin UE pentru fermierii romani afectati de importurile de cereale din Ucraina (propunere)

Uniunea Europeana urmeaza sa acorde Romaniei un buget de 29,73 milioane de euro, triplu fata de cel decis anterior, pentru acordarea de despagubiri producatorilor romani de cereale si oleagionase afectati de importurile ieftine din Ucraina, potrivit unei propuneri oficiale facute miercuri de Comisia Europeana.

Razvan Filipescu, APAD: Nu intelegem de ce doar Romania nu are curajul sa suspende temporar importurile de cereale ucrainene. Fermierul roman este in pragul falimentului si va fi foarte afectat (VIDEO)

Fermierul roman este in pragul falimentului si va fi foarte afectat, este semnalul de alarma pe care l-a tras Razvan Filipescu, vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor Agricoli din Dobrogea, miercuri, pe B1 TV, la Politica Zilei cu Ioana Constantin.

Guvernul va discuta astazi despre acordarea sprijinului producatorilor agricoli

Guvernul are pe agenda sedintei de azi analizarea proiectului de hotarare privind acordarea unei masuri de sprijin de urgenta pentru producatorii agricoli din sectorul cereale.

Acordarea unui sprijin de urgenta producatorilor agricoli din sectorul cereale - pe agenda sedintei

Guvernul are pe agenda sedintei de joi analizarea proiectului de hotarare privind acordarea unei masuri de sprijin de urgenta pentru producatorii agricoli din sectorul cereale.

Guvern: Acordarea unui sprijin de urgenta producatorilor agricoli din sectorul cereale, pe agenda sedintei

Guvernul are pe agenda sedintei de joi analizarea proiectului de hotarare privind acordarea unei masuri de sprijin de urgenta pentru producatorii agricoli din sectorul cereale.

Alina Cretu (APPR), despre interdictiile pe importul de cereale ucrainene: incercam sa intelegem de ce nu exista masuri concrete si din partea autoritatilor noastre. Romania poate sa ia masuri similare cu celelalte state membre (VIDEO)

Romania nu poate sa ia masuri impotriva a ceea ce este decis in Uniunea Europeana, dar poate sa ia masuri similare cu celelalte state membre, a declarat Alina Cretu, directoare a Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania APPR), luni, pe B1 TV, la Politica Zilei cu Ioana Constantin, acolo unde a comentat deciziile Poloniei si Ungariei de a interzice importul de cereale ucrainene, un exemplu pe care intentioneaza sa il urmeze si Bulgaria.

Replica fermierilor ucraineni la protestele agricultorilor din Polonia, Romania sau Bulgaria: Sunt politice

Protestele fermierilor europeni sunt politice, iar transporturile de cereale ucrainene nu reduc profitabilitatea afacerilor lor, a sustinut miercuri sindicatul producatorilor ucraineni de alimente, UAC, conform Reuters. Reamintim ca blocajele logistice generate de razboi au tinut cantitati mari de cereale ucrainene, care sunt mai ieftine decat cele produse in Uniunea Europeana, in statele din Europa Centrala, reducand preturile si vanzarile pentru fermierii locali, care au organizat proteste inclusiv in Romania.

Ucraina spune ca protestele fermierilor europeni din Romania, Polonia si Bulgaria, din cauza transporturilor de cereale ucrainene, sunt politice

Protestele fermierilor europeni sunt de natura politica, iar transporturile de cereale ucrainene nu reduc profitabilitatea activitatii lor, a sustinut miercuri sindicatul producatorilor de alimente ucraineni UAC. Blocajele logistice au tinut cantitati mari de cereale ucrainene, care sunt mai ieftine decat cele produse in Uniunea Europeana, in statele din Europa Centrala .

Expert in comertul cu cereale: E o sinucidere lenta la adresa agriculturii romanesti ce facem noi acum Ce ar trebui sa faca autoritatile romane pentru a-i salva pe fermieri (VIDEO)

Cezar Gheorghe, expert in comertul cu cereale, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca fermierii romani sunt intr-o situatie disperata deoarece sunt intr-o competitie incorecta cu cei ucraineni. El a explicat de ce cerealele ucrainene ne pun probleme si ce ar fi trebuit sa faca autoritatile romane pentru a veni in ajutorul producatorilor autohtoni.

Atentionare de calatorie in Bulgaria. Restrictii de trafic la punctele de frontiera Kardam, Silistra, Ruse si Vidin

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca, in perioada 29 - 31 martie, Asociatia Nationala a Producatorilor de Cereale va organiza activitati de protest.

Atentionare MAE. Restrictii de calatorie la mai multe puncte de frontiera cu Bulgaria: Kardam, Silistra, Ruse si Vidin

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca, in perioada 29 - 31 martie, Asociatia Nationala a Producatorilor de Cereale va organiza activitati de protest in zona.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )