Libnet.ro
watchshop.ro

22:30

Prognoza meteo pentru septembrie si octombrie. Temperaturile maxime vor fi mai mari fata de normalul perioadei

B1 TV B1 TV,
Prognoza meteo pentru septembrie si octombrie. Temperaturile maxime vor fi mai mari fata de normalul perioadei

Meteorologii ANM au emis estimarile meteo pentru luna septembrie. in mare parte, cea de-a doua jumatate a primei luni de toamna se anunta calduroasa, temperaturile fiind mai ridicate pentru aceasta perioada a anului. in luna . continuă pe B1 TV

evomag.ro

Prognoza meteo 13 septembrie - 11 octombrie 2021. Vreme calda in aceasta saptamana, apoi temperaturi scazute

Prognoza meteo 13 septembrie - 11 octombrie 2021. Vremea va mai fi calda si in aceasta saptamana, cu temperaturi peste cele specifice acestei date, apoi se face rece, arata prognoza meteo realizata de ANM pentru urmatoarea luna.

Vreme calda pana in 18 septembrie. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea va fi mai calda decat in mod normal, cu temperaturi de pana la 29 de grade, in urmatoarele zile, dar din 17-18 septembrie se va raci treptat si se va ajunge la valori de pana la 22 de grade Celsius, conform meteorologilor.

Prognoza meteo: Vremea se incalzeste spectaculos. Cand se intoarce frigul

Vremea se incalzeste anormal pentru aceasta perioada a anului, insa caldura nu tine prea mult. Dupa data de 20 septembrie, temperaturile vor scadea brusc in special in nord-vest. Si la inceputul lunii octombrie, meteorologii anunta frig.

Prognoza meteo: Vremea se incalzeste in urmatoarele zile. Cand se intoarce frigul

Vremea se incalzeste la inceputul lunii septembrie, insa dupa 20 septembrie, temperaturile vor scadea brusc in special in nord-vest. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), luni, 13 septembrie, vremea va fi in general frumoasa si .

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Unde se intoarce vara, ce temperaturi se anunta

Vremea devine calda in weekend, cu valori mai ridicate decat cele caracteristice perioadei in care ne aflam. La Bucuresti se asteapta maxime de 28 de grade. Si saptamana viitoare, tot de vreme frumoasa avem parte.

Veste buna pentru elevii olimpici. Ce burse vor avea

Bursele pentru elevii olimpici vor creste, acestea ajungand sa fie de minim 500 de lei per elev, a transmis, vineri seara, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in anul scolar 2020 -2021 guvernul a aprobat un cuantum minim de 100 de lei per elev al bursei indiferent de tipul de bursa: de performanta, de merit, de studiu .

actualitate, 22:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )